Multimilionarul filantrop, așa cum îi spune Anamaria Prodan bunului său prieten din Dubai, și-a pus capăt zilelor în apartamentul său de lux. Vestea că bărbatul s-a aruncat de la etajul clădirii cu 52 de etaje în care locuia i-a îngrozit pe apropiații săi. Anamaria vorbise cu acesta cu doar trei zile înainte să ia decizia cumplită. Joel Fenelon Joseph, fratele de petreceri al Anamariei Prodan era un personaj nelipsit din grupurile miliardarilor din Dubai.

Veșnic prezent la cele mai luxoase petreceri în cele mai exclusiviste locuri, Fenelon părea că duce o viață de invidiat. În realitate însă, acesta ascundea o mare suferință pentru noi.

Citește și: Anamaria Prodan, sfâșiată de durere după ce a pierdut un prieten drag! Impresara este în doliu: „Drum lin printre stele”

„A fost șoc. Prieteni, într-adevăr foarte buni, nu buni, foarte buni și noi vorbeam de trei ori pe săptămână minim și eram un grup superb în Dubai.

Joel era sufletul petrecerilor și inima grupului nostru. Cât am locuit în Dubai, o zi nu exista să nu mâncăm împreună, să nu ieșim toți în grup, cu șeicii, cu absolut toată lumea”
, a declarat Anamaria Prodan.

Un diagnostic crunt l-ar fi adus pe Joel la limita puterilor 

Cu o avere de sute de milioane, Joel locuia într-un penthouse la etajul 52 și avea lumea la picioare.

Deși era o persoană petrecăreață și optimistă, un diagnostic crunt avea să îl aducă pe marginea prăpastiei.

„Când a aflat că are cancer în ultima fază și când s-a împrăștiat în tot corpul, când deja ajunsese să aibă 35 de kilograme, noi credem că a cedat. Cu toate că înainte cu trei zile am vorbit și operația îi reușise. Probabil că fiind singur, mama lui plecase la Paris, în momentul ăla cred că a fost, s-a întâmplat ceva în mintea lui”,

a mai spus celebra impresară.

Milionarul filantrop, așa cum îi spuneau apropiații, și-a pus miercuri, 21 februarie, capăt zilelor. Un gest la care niciunul dintre prieteni nu s-ar fi așteptat.