Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de câteva luni de zile, însă relația lor pare să fie din ce în ce mai serioasă. Cei doi sunt de nedespărțit și nu vor să ascundă de ochii lumii iubirea pe care și-o poartă. Mulți dintre fani se întreabă dacă urmează să facă pasul cel mare cât de curând și să ajungă în fața altarului.

Citește și: „În curând o să fiu și mireasă” Anamaria Prodan a făcut anunțul care i-a uimit pe toți! Impresara radiază de fericire alături de Ronald Gavril

Celebra impresară i-a luat pe toți prin surprindere cu un videoclip postat pe pagina ei de Instagram, în care apare alături de iubitul ei, într-un cadru de poveste. Cei doi se aflau la un hotel de lux din Las Vegas, în timp ce îmbrățișează, iar boxerul ține un pahar de șampanie în mână. Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost surprinși extrem de fericiți unul lângă celălalt. La clipul romantic al celor a fost adăugată în fundal și piesa artistei Celine Dion – „I love you”.

Deoarece cadrul este unul ideal pentru o cerere în căsătorie, în secțiunea de comentarii au început să apară și primele urări. „Ești cea mai frumoasă când ești iubită și fericita”, „Felicitări dragilor! Sa fie într-un ceas bun! Sa fiți fericiți!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce ar fi fost cerută: „Este timp să mă căsătoresc”

Anamaria Prodan a oferit și primele declarații după ce videoclipul cu ea și iubitul ei a făcut furori pe internet. Celebra impresară nu a negat cererea în căsătorie, semn că a decis să își mai țină fanii puțin timp pe jar. Vedeta a afirmat că este foarte fericită și că simte că este pregătită să îmbrace rochia de mireasă pentru a treia oară.

„Este timp să mă căsătoresc.

Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de la finalul anului 2023, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. În ultima perioadă, ei au fost surprinși peste tot împreună.

Celebrul boxer, în vârstă de 37 de ani, i-a fost alături iubitei sale la evenimentul de lansare al filmului „Complotul Bonelor”, unde Anamaria Prodan are rolul principal. Ronald Gavril locuiește în continuare în America, însă cei doi au declarat de mai multe ori că distanța nu este o problemă și reușesc să se viziteze foarte des.