Anamaria Prodan a anunțat recent că a decis să îngroape securea războiului, iar conflictul cu Gigi Becali a rămas în trecut. După trei ani în care nu și-au mai vorbit, cei doi au decis să se împace chiar în Postul Paștelui. Imediat după această împăcare, au ieșit zvonuri că Anamaria Prodan l-ar putea pune naș la nunta ei cu Ronald Gavril.

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat! Nimeni nu se aștepta la asta, după ce și-a asumat relația cu Ronald Gavril: „Da. M-am împăcat”

Celebra impresară a decis să lămurească acest zvon și a subliniat faptul că împăcarea cu Gigi Becali nu are un interes la mijloc din partea niciunuia dintre ei. Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a împăcat cu Gigi Becali pentru a avea vreun beneficiu de pe urma lui, atât personal, cât și profesional. Ea a mărturisit că în momentul în care își va alege nașul, această informație o va face publică chiar ea, fără a lăsa loc de interpretări.

„Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public.

Relația mea cu Gigi este una aparte și sunt liniștită că am pus punct acelei prostii. Relația mea cu Gigi este una ok, departe de fotbal, afaceri sau beneficii. Dacă eu managerul Prodan am oferte pentru jucătorii Stelei, probabil că nimeni nu se va opune, dar eu nu aștept nimic de la Gigi Becali mai ales din punct de vedere material”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan, declarații despre nunta cu Ronald Gavril: „A treia oară este mereu cu noroc” 

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu încă de la finalul anului 2023, însă o perioadă au decis să păstreze relația secretă. Într-un final, cei doi nu au mai putut să își ascundă sentimentele și au decis să afișeze în fața întregii lumii. Relația lor continuă să evolueze de la o zi la alta, iar fanii se întreabă dacă urmează să facă și pasul cel mare.

Cei doi le-au dat de multe ori de înțeles fanilor că ar avea planuri mari de viitor, cum ar fi căsătoria. După ce au început zvonurile unei căsătorii, Anamaria Prodan a declarat că a treia căsătorie este cu noroc, însă nu se grăbește. 

„Este timp să mă căsătoresc.  Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta.

A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune.