Anamaria Prodan este de departe una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră, atât pentru cariera impresionantă, cât și pentru personalitatea sa excentrică. La mai mult de doi ani de la divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara și-a găsit din nou fericirea în brațele lui Ronald Gavril, boxerul de performanță alături de care formează deja de ceva timp un cuplu.

Cunoscuta impresară și iubitul ei apar constant împreună pe rețelele de socializare, unde sunt din ce în ce mai apropiați și mai îndrăgostiți.

Recent, cei doi au postat un clip video de la piscină, unde au o discuție foarte interesantă care le-a dat de gândit fanilor vedetei și i-a făcut să se întrebe dacă Anamaria Prodan nu se gândește să meargă din nou la altar. 

Ronald Gavril: „Cum e viața, iubito? Viața e frumoasă. Viață fericită.”
Anamaria Prodan: „Soție fericită.”


Ronald Gavril: „Ce???”
Anamaria Prodan: „Ce?(n.red. râde)”

Ronald Gavril: „Cred că are dreptate.”

@ronald_gavril

Life its beautiful 🥰 Happy life happy …. Pece si iubire toturor ❤️😘🥰🥂

♬ original sound- Ronald Gavril

Cu ceva timp în urmă, după ce a început să formeze un cuplu cu Ronald Gavril, Anamaria Prodan a vorbit despre căsătorie după ce fanii au crezut că vedeta a fost deja cerută de soție de către boxer. La acea vreme, impresara nici nu a negat, dar nici nu a confirmat vestea, însă a precizat că se simte fericită și iubită.

„Este timp să mă căsătoresc.

Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune, în luna martie.