Apar detalii noi despre dispariția care a îndoliat Hollywoodul. În timp ce familia lui Matthew Perry se pregătește de înmormântare, polițiștii au refăcut filmul ultimelor clipe din viața acestuia. Perry ar fi dat semne de slăbiciune și oboseală chiar înainte să intre în jacuzzi-ul în care și-a găsit sfârșitul. Polițiștii din Los Angeles au răspuns unui apel pentru intervenție la locuința actorului sâmbătă, în jurul orei 16. Cea care l-a găsit pe Matthew fără viață în jacuzzi-ul din casă a fost chiar asistenta lui.

Imediat ce aceasta a făcut descoperirea șocantă, ea a sunat la salvare, apoi a contactat-o pe mama actorului. Era deja prea târziu.

Citește și: Cauza morții actorului Matthew Perry, necunoscută! Concluzia oficială ar putea dura săptămâni

Cu puțin timp înainte de a ajunge acasă, Perry jucase pickleball, un sport a semănător cu tenisul. De data aceasta însă nu a mai rezistat două ore pe teren, ca de obicei, și ar fi plecat spre casă, spunând că se simte obosit, conform partenerei sale de joc.

În timp ce poliția a spus că nu a găsit substanțe ilegale în casa actorului, surse au declarat pentru site-ul TMZ că au descoperit un depozit de medicament eliberate pe bază de rețetă, inclusiv antidepresive și pastile pentru anxietate. Medicii legiști din Los Angeles, care se ocupă de acest caz, au spus că deși este nevoie de câteva săptămâni până să se poată ajunge la o concluzie oficială finală privind cauza morții actorului, trupul lui Perry poate fi dat familiei.

Cauza morții lui Matthew Perry nu a putut fi stabilită 

Rezultatele preliminare privind cauza morții lui Matthew Perry sunt neconcludente, iar cauza morții nu a fost încă stabilită. În acest context, se vor face investigații suplimentare, inclusiv un raport toxicologic. De-a lungul vieții, Perry a vorbit deschis în repetate rânduri despre cea mai grea luptă pe care a adus o cea cu dependența de stupefiante și de alcool.

În noiembrie 2022, actorul și-a publicat memoriile intitulate „Friends- iubiri și marele lucru teribil”. În această carte, Perry a dezvăluit că abuzul său de opioide a dus la o ruptură de colon când avea 49 de ani. Medicii i-au dat atunci 2% șanse de supraviețuire. A avut nevoie de 14 intervenții chirurgicale pentru rezolvarea problemelor abdominale și a recunoscut că s-a dus la reabilitare de 15 ori de-a lungul anilor.

Conform propriilor declarații, Matthew nu își amintește bucăți semnificative din „Friends”, mai exact undeva între sezonul trei și șase, iar drumul către vindecare l-ar fi costat în jur de nouă milioane de dolari. În ciuda tuturor încercărilor din viața sa, Matthew a reușit să aducă bucurie în sufletele milioane de fani generații la rând. Pentru toți aceștia, moștenirea lui Chandler va dăinui pentru totdeauna.