Vestea morții actorului Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, a întristat o lume întreagă. Actorul s-a stins din viață pe data de 28 octombrie 2023, în reședința sa din Los Angeles. El a fost descoperit de polițiști în cada cu hidromasaj din grădina casei sale. Cauza morții actorului care a adus viață personajului Chandler Bing din „Friends” va necesita investigații suplimentare din partea Biroului Medicilor Legali din Los Angeles înainte de a ajunge la o concluzie oficială.

Citește și: Angus Cloud, găsit fără suflare de propria mamă: „Nu are puls”. Ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale actorului din „Euphoria”

Din ultimele informații s-a aflat că medicii legiști nu au putut să afle cauza morții actorului, după ce rezultatele preliminare au ieșit neconcludente. Astfel, ei vor mai avea nevoie de investigații suplimentare, inclusiv un raport toxicologic, iar rezultatele oficiale ar mai putea dura săptămâni.

Cu toate acestea, familia lui Matthew Perry a fost înștiințată că poate să ia trupul regretatului actor, chiar dacă cauza oficială a morții nu a fost stabilită.

Anchetatorii intenționează să folosească rapoartele toxicologice pentru a determina dacă substanțe străine ar fi putut contribui la moartea lui Perry, relatează CNN. Perry s-a luptat în trecut cu dependența de analgezice și alcool și a fost internat la clinici de reabilitare.

În 2016, el a declarat pentru BBC Radio 2 că nu își amintește trei ani de filmări din serialul-fenomen „Friends”, din cauza băuturii și a substanțelor interzise.

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte să se stingă din viață

Matthew Perry ar fi dat semne de oboseală în ultimele zile, după ce ar fi revenit la anumite medicamente, relatează apropiații săi pentru Daily Mail.

Cu toate acestea, starea lui generală era una bună în ultimele săptămâni, iar pe rețelele de socializare nu dădeau semne că o asemenea tragedie e pe cale să aibă loc. Ultima postare pe care a făcut-o actorul pe pagina lui de Instagram le-a dat fiori fanilor săi, având în vedere contextul în care a fost găsit fără suflare.

Celebrul actor din „Friends” a postat o fotografie din cada cu hidromasaj din grădina casei sale, acolo unde și-a și găsit sfârșitul.

În postarea făcută în urmă cu șase zile, Matthew Perry apărea cu o pereche de căști pe urechi și le recunoștea fanilor că se simte bine.

„Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman”, a scris actorul pe pagina sa de Instagram.