Din această toamnă, toți românii pot să urmărească serialul „Iartă-mă”, de luni până vineri, de la ora 16:30, la Kanal D2. Producția arată viețile pline de situații dificile, de neprevăzut, dar și de dragoste, a trei cupluri/familii.

Printre personajele care îi vor ține cu sufletul la gură pe români se numără Osman, Nazine, Bahar, Kader, Sevgi, Feride, Yildiz și Umut. Puțină lume știe însă că, pentru doi dintre protagoniștii peliculei, dragostea nu a rămas doar pe micul ecran.

Citește și: Toamna se vede bine la Kanal D2! Un nou sezon “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” începe la Kanal D2; postul TV vine cu noutăţi în materie de seriale

Gaye Turgut, care o interpretează pe Bahar în serialul „Iartă-mă!”, de la Kanal D2, și Deniz Evin, care îl aduce pe micul ecran pe Umut Kayacan, trăiesc o lungă și frumoasă poveste de dragoste în viața de zi cu zi.

Gaye Turgut și Deniz Evin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În 2021, cei doi actori au devenit părinți

Gaye Turgut și Deniz Evin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iartă-mă!”. Nu a durat mult până când cei doi și-au dat seama că au sentimente reale și puternice unul față de celălalt. Cei doi și-au unit destinele în anul 2013, iar de atunci iubirea dintre ei a continuat să crească de la o zi la alta.

În 2021, familia lor s-a întregit, după ce Gaye Turgut Evin a adus-o pe lume pe Eftelya, primul copil al cuplului, care a cucerit din prima inimile fanilor celor două vedete.

„Frumoasa noastră fiică, Eftelya, a venit în familia noastră. Să ai parte de noroc, fata mea... Să fii un om bun al țării și al națiunii. Să fii corectă și conștiincioasă pe parcursul vieții tale”,

spunea Gaye Turgut, la scurt timp după ce a născut.

Cine este Gaye Turgut Evin, actrița care o interpretează pe Bahar în serialul „Iartă-mă!”, de la Kanal D2?

Dintre toate personajele serialului turcesc, care au cucerit pe parcursul timpului inimile publicului, Bahar rămâne unul dintre cele mai emblematice. Felul în care a jucat rolul tinerei a adus-o pe Gaye Turgut Evin în atenția publicului și i-a adus o comunitate foarte mare de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă.

Actrița în vârstă de 36 de ani s-a născut pe 1 iunie 1987 în Istanbul, Turcia. Încă de când era mică Gaye Turgut era pasionată de actorie, astfel că atunci când era doar un copil, mai exact în anii în care se afla la grădiniță, aceasta a luat parte la cursuri de dramă și de dans, ceea ce au ajutat-o foarte mult în cariera de succes pe care și-a construit-o după ce a ajuns la maturitate.

Vedeta a absolvit Facultatea de Arte, la departamentul actorie, din cadrul Universității Beykent. Gaye Turgut Evin nu are doar o viață profesională frumoasă, ci îi merge foarte bine și în viața de familie. În anul 2013, actrița s-a căsătorit cu colegul ei de platou din serialul „ Iartă-mă! ”, Deniz Evin.