Andreea Bănică a trecut printr-o traumă greu de imaginat chiar pe scenă, în timpul unui festival la Cluj Napoca. Artista a fost hărțuită și jignită de o vedetă internațională. Blondina este dezamăgită de cum au acționat autoritățile.

Andreea Bănică, hărțuită și jignită de o vedeta internațională

Andreea Bănică a făcut publice detalii tulburătoare despre un incident neplăcut ce a avut loc în timpul unui festival desfășurat în Cluj-Napoca, weekendul trecut.

După ce a fost agresată și amenințată de către o vedetă internațională, artista a simțit nevoia să ofere lumii detalii despre această experiență șocantă. Se pare că individul care a comis aceste gesturi neadecvate era nimeni altul decât Tonni Cottura, fost membru al celebrei formații Fun Factory.

Andreea Bănică a fost surprinsă de comportamentul agresiv al lui Cottura, care părea supărat din motive neclare, posibil ca urmare a unor consumuri excesive de alcool sau substanțe interzise.

Incidentul a avut loc în timpul prestației sale pe scenă, când Cottura a făcut scandal și a deranjat atmosfera generală, exprimându-și nemulțumirea față de prezența artistei pe scenă și insistând să plece.

„Eram pe scena unui festival din Cluj, am cântat, eram euforică, plină de entuziasm, iar când am coborât de pe scenă am pus primul picior pe treapta scării și s-a năpustit cineva asupra mea, gesticulând, urlând, înjurând, amenințându-mă.

Eu am aflat după cine este! Nu știam ce mi se întâmplă. Ulterior am aflat că el ar fi fost supărat, era ziua lui, omul probabil băuse ceva, poate luase mai multe substanțe, nu știu, și ar fi făcut scandal că de ce stau eu atât pe scenă, că el vrea să plece, că nu mai are răbdare.

Comportamentul acestui băiat este unul jignitor și unul care m-a marcat.

Eu am rămas blocată...”, a spus vedeta, conform spynews.ro.

Citește și: Andreea Mantea, declarații șocante despre boala autoimună de care a suferit: „ Am obosit, cred că acesta este răspunsul”. Modul miraculos prin care s-a însănătoșit

Chiar dacă a apelat la numărul unic de urgență 112 și a încercat să solicite ajutor la secția de poliție din orașul în care se afla, artista afirmă că a fost ignorată și lăsată să se descurce singură într-o situație de criză.

„Eu am sunat la 112, a venit un echipaj de poliție care a stat de vorbă cu mine, dar, între timp, el a plecat. Eu nu mi-am revenit nici acum din șoc, dar atunci nu știam ce să fac, cum să procedez.

Am ajuns la secția de poliție, după ce am sunat de 4, 5 ori, dar nu mi-a răspuns nimeni, era secția goală, am bătut la geam și a venit cineva și i-am zis ce am pățit, dar mi s-a spus că nu

pot da declarație la ora aceea, că nu au program. M-au chemat mâine și nu m-au lăsat să fac declarație, doar o plângere”, a continuat artista.

Andreea Bănică, dezamăgită de atitudinea autorităților

Andreea Bănică a fost profund șocată de modul în care au acționat polițiștii care au sosit la locul incidentului. Ea a mărturisit că, deși s-a aflat în mijlocul evenimentului, agenții din Cluj-Napoca au discutat doar cu ea și nu l-au interogat și pe Tonni Cottura.

Citește și: VIDEO Alertă națională de tuse convulsivă! Care este cel mai afectat județ?

„Paza nu a intervenit cu nimic! Șoferul meu a fost acolo, el s-a speriat și a venit lângă mine, iar atunci omul s-a dat la o parte și a intrat pe scenă. Eu cred că un polițist trebuia să stea de vorbă cu mine, unul să meargă în partea cealaltă, ca el să nu apuce să plece de acolo, fiind băut și fumat. Eu cred că poliția trebuia să acționeze în alt fel.

Organizatorii au văzut totul, m-au luat și și-au cerut scuze de ce s-a întâmplat, dar nimic mai mult de atât. Nu dau vina pe organizatori, dau vina pe omul acesta needucat. Vreau să trag un semnal de alarmă, pentru că sunt foarte multe femei în situația mea. El și-a luat avionul și a plecat de unde e el”, a declarat Andreea Bănică.