În Rusia, un tramvai scăpat de sub control a provocat panică printre zecile de pasageri aflați în interior. Vehiculul, gonind cu viteză, s-a izbit în final de un alt tramvai, însă, într-o curbă, câteva persoane au fost aruncate pe stradă sub roțile mașinilor. În urma incidentului, unul dintre pasageri a fost lovit violent de o mașină, în timp ce altul a ajuns în mijlocul străzii, fiind salvat în ultimul moment de șoferii care au frânat la timp.

Tramvai rămas fără frâne a provocat zeci de răniți și a accidentat un alt tramvai care staționa

În Rusia un tramvai rămas fără frâne a semănat groasă printre zecile de pasageri aflați în interior. Vehiculul care gonea cu o viteză nebună s-a izbit într-un final de un alt tramvai, dar până atunci într-o curbă, câteva persoane au fost aruncate pe stradă direct sub roțile mașinilor.

Acesta este momentul în care tramvaiul care rula cu o viteză uluitoare pierde, pe drum doi pasageri, după ce ușile au sărit din balamale din cauza trepidaților. Unul dintre ei se izbește violent de roțile unei mașini, iar celălalt ajunge în mijlocul străzii. Din fericire șoferii îl văd și frânează la timp. Vehiculul care nu a sărit de pe șine se îndreaptă rapid către următoarea țintă, se oprește într-un alt tramvai care era oprită în stație pe un pod.

Citește și: VIDEO Elveția testează aterizări și decolări cu avioane F18 pe autostrăzi

Bilanțul total 90 de răniți, dintre care unii grav. Printre victime se află și cinci copii. Anchetatorii ruși caută acum cauza exactă a accidentului, dar din primele date, tramvaiul a rămas fără frâne în momentul în care cobora un deal. Oficialii ruși spun că victimele sunt asistate și de un psiholog dată fiind trauma prin care au trecut.