O excursie într-un parc zoologic din Texas s-a transformat într-o sperietură strașnică pentru o familie americană, după ce fetița lor a fost smulsă de lângă părinți de o girafă. Incidentul, surprins de camerele de supraveghere, a avut loc chiar de Ziua Internațională a Copilului.

Fetiță smulsă de girafă într-un parc zoo

Excursie cu peripeții pentru o fetiță care s-a trezit smulsă de lângă părinții ei de o girafă.

S-a întâmplat într-un parc zoo din Texas, iar incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Ceea ce trebuia să fie o excursie într-un parc zoo pentru o familie de americani și fetița lor, s-a transformat într-o sperietură strajnică.

Mama își îndeamnă copila de doar câțiva ani să se apropie de o girafă, însă animalul o apucă pe cea mică de tricou și o ridică în aer.

S-a întâmplat în Texas chiar de Ziua Internațională a Copilului, însă oamenii și au dat seama rapid că animalul avea alte intenții. Chiar și așa sperietură a fost teribilă.

Din fericire girafa a dat drumul fetiței imediat și nimeni nu a avut de suferit. După incident administratorii grădinii zoologice au decis ca vizitatorii să nu mai aibă voie să interacționeze cu animalele sălbatice stând în remorca mașinilor.

Experiența nu a marcat-o pe Paisle care la final și-a ales din magazinul de suveniruri o girafă de pluș.