Un alt caz revoltător de abuz asupra unui copil ajunge în fața judecătorilor. Antrenorul de înot acuzat că a abuzat o fetiță în vârstă de șapte ani în timpul cursurilor de la Clubul Dinamo a fost trimis în judecată. El riscă an grei de închisoare și va trebui să plătească o jumătate de milion de lei daune morale familiei victimei. Reporterul Andra Ionescu a urmărit acest caz șocant și a venit cu detalii.

Citește și: VIDEO Noi detalii cutremurătoare despre instructorul de înot de la Dinamo! Imaginile de pe camerele de supraveghere confirmă abuzul

„Fostul antrenor de la Dinamo este cercetat în arest preventiv după faptele șocante petrecute acum trei săptămâni. Individul în vârstă de 20 de ani, care a recunoscut de altfel ce a făcut a fost reclamat de mama unei fetițe în vârstă de șapte ani, că ar fi agresat-o pe aceasta, chiar în timpul ședințelor de înot.

Copilul a povestit părinților că a fost atinsă în zonele intime de către instructor, iar aceștia au anunțat imediat autoritățile. După acuzațiile extrem de grave, clubul l-a demis pe antrenori, iar acum procurorii l-au trimis în judecată pentru trei fapte de viol. Totodată, acesta trebuie să ofere familiei minorei daune morale în valoare de 500.000 de lei. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă între șapte și 12 ani de închisoare.
Deocamdată, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.