Prin intermediul micului ecran, telespectatorii Kanal D2 vor asista la acțiunile terifiante ale familiei Borgia, un nume care a devenit sinonim cu cruzimea încă din perioada Italiei Renascentiste. Un nou episod din serialul "Familia Borgia" va fi difuzat în această seară, la ora 22:00, pe Kanal D2. Faptele domniei lui Rodrigo Borgia, care au rămas în istorie că un capitol extrem de sângeros al Bisericii Catolice, ne poartă, prin fiecare episod al acestui serial apreciat de pe Kanal D2, într-o perioadă în care lupta acerbă pentru putere, violența și șantajul erau la ordinea zilei.

În această seară, într-un nou episod din serialul “Familia Borgia” îl regăsim pe Papa (John Doman) într-o stare îngrijorătoare. Întregul regat este în stare de alertă, Rodrigo Borgia devenind, în ochii tuturor, un neputincios. Halucinațiile pe care acesta le manifestă sunt tot mai greu de controlat iar sentimentul supușilor Sfinției Sale este dominat de nesiguranță.

Citește și: “Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2. Ce nu știați despre membrii controversatei famiii

Ajuns în Franța, Cesare  (Mark Ryder) este primit cu surle și trâmbițe. Cu toate că dragostea manifestată de popor este copleșitoare, Cesare își dorește dragostea unei singure femei, prințesa Carlotta (Paloma Bloyd).

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Familia Borgia ”, numai la Kanal D2.