În episodul serialului “Familia Borgia”, difuzat în această seară, la ora 22:00, la Kanal D2 , telespectatorii vor fi purtați înapoi în timp, în plină perioadă a Italiei Renașterii, pentru a se bucura de povestea fascinantă a celebrei familii Borgia. Fanii serialului vor fi prinși în mijlocul unui vârtej al intrigilor politice, putere și pasiuni interzise. Corupția și șantajul vor fi la ordinea zilei, în timp ce personajele se vor angaja în jocuri de putere și alianțe periculoase pentru a-și atinge scopurile.

Cesare (Mark Ryder) se pregătește să plece în Franța, la Lyon, pentru a se căsători cu prințesa Carlotta (Paloma Bloyd), spre îngrijorarea tatălui care nu este de acord cu plecarea acestuia. Sfinția Sa, Papa (John Doman), consideră că Cesare trebuie să rămână la Curte, în aceste vremuri tulburi, acum când un copil din marea familie Borgia este dispărut.

Citește și: “Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională

Rodrigo Borgia Lanzol (Rafael Cebrian) proaspăt sosit din Spania, Valencia, ajunge la curtea papală. Spre surprinderea lui Cesare, vărul său nu a venit întâmplător, ci la invitația Papei care l-a desemnat pe acesta căpitan în garda papală. Spre mirarea fiului său, Papa îl alege pe Rodrigo Borgia Lanzol, supranumit “El Pequeno”, micul Rodrigo, să-l găsească pe copilul Lucreziei (Isolda Dychauk), care a fost răpit din casa Adrianei de Mila (Andrea Sawatzki). 

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00 un nou episod din serialul ” Familia Borgia ”, numai la Kanal D2.