Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Sîla și Kuzey reușesc să scape din mâinile agresorilor și se refugiază în casa lui Bulent.

Pentru că Naciye să nu se îngrijoreze din cauza situației dramatice prin care a trecut Kuzey, pentru a salva viața Sîlei, bărbatul evita să-și revedea pentru o perioadă familia. Sîla se bucură nespus pentru că bărbatul iubit a salvat-o din mâinile traficanților de organe, însă nu găsește curajul de a-i spune acestuia că este îndrăgostită de el.

Naciye, care a aflat că Sîla este îndrăgostită de fiul său, este dispusă să facă totul pentru a-l ține departe pe fiul său de frumoasa fată, pe care o consideră nepotrivită pentru a face parte din familia sa.

Feraye încearcă să afle de la Belkîs dacă soțul sau o înșală și mare îi va fi mirarea atunci când descoperă ce anume îi ascunde Bulent.

Pe de altă parte, Melis reușește să își înfurie tatăl cu acuzațiile teribile pe care aceasta le face la adresa părintelui patern.

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.