Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, momentele dramatice continua în viața frumoasei Zeynep.

Cu toate că încearcă să se distanțeze cât poate de Ege, tânărul pe care încă îl iubește, Zeynep este pusă de către Melis în situații dificile în fața familiei Guralp. Melis continuă să o acuze pe Zeynep că vrea să îi distrugă relația cu Ege, iar Bulent, care este martor al acestor acuzații, nu știe ce să mai creadă.

În tot acest timp, Ege încă se gândește la Zeynep, fata de care este îndrăgostit, și nu găsește <calea> pentru a îndrepta lucrurile între el și cea care i-a „furat inima”.

Sîla ajunge din nou în centrul „atenției” lui Kuzey atunci când, din cauza unei întâmplări nefericite, acesta o surprinde în camera lui Kadir. Kuzey trage imediat concluzii greșite și își acuză prietenul, dar și pe Sîla, că au un comportament nepotrivit.

Cum va reacționa Zeynep atunci când Yigit, fratele lui Melis, o va găsi pe Gonul în stare de inconștiență chiar în casa veche a familiei Guralp puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.