Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, vom fi martorii unor noi întâmplări tensionate ce se vor derula între Gonul și Bulent.

Rămasă în oraș pentru a fi alături de fiica ei, Gonul se confruntă cu o serie de probleme neașteptate din partea fostului său iubit. Bărbatul nu doar că nu crede nimic când Gonul îi dezvăluie că Naciye este cea care a intervenit decisiv în relația lor, în tinerețe, pentru a se despărți, însă mama lui Zeynep va

avea parte de un șoc atunci când, la confruntarea față în față dintre cele două femei, Bulent va fi de partea surorii sale.

Zeynep și Ege colaborează pentru a afla cine se face vinovat de jaful în care a fost implicată frumoasa fată iar cei doi tineri ajung, în urmă unui indiciu important, să creadă că Arda este hoțul care a atacat-o pe tânără. Melis încearcă să intervină în această poveste, mai ales că bunul prieten al acesteia, în lupta lor continua de a-i despărți pe Ege de Zeynep, este nimeni

altul decât Arda.

Kuzey nu vede cu ochi buni sentimentele puternice pe care le nutrește Kadir pentru Sîla și încearcă să „strice” armonia acestora. Oare a reușit Sîla să câștige iubirea lui Kuzey, așa cum și-a dorit mereu?

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.