Mai sunt doar câteva zile până când Ilinca Vandici și Teo Trandafir vor face echipă pe micul ecran în cel mai fresh format de la Kanal D2. „Follow us!” are startul pe 11 martie și va intra în casele românilor în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 15:00. Show-ul de la Kanal D2 le aduce telespectatorilor cele mai recente informații, dezvăluiri din showbiz și cele mai relevante vedete ale momentului.

Citește și: Emisiunea “Follow us!” va avea premiera luni, 11 martie, la Kanal D2! Teo Trandafir şi Ilinca Vandici vor fi în direct, la Kanal D2, de luni până joi, de la 15:00

Fanii Kanal D2 vor putea afla și secrete din spatele camerelor de filmat ale celor mai iubite emisiuni Kanal D, precum „Casa Iubirii” și „Insula de 1 milion”.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate: „Am primit flori, scrisori”

Până luni, când „Follow us!” vine pe micul ecran, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au vrut ca telespectatorii să le cunoască mai bine, așa că au depănat amintiri și au dezvăluit detalii pe care multă lume nu le știa despre ele. Realizatoarele celei mai noi emisiuni de la Kanal D2 au acceptat să participe la jocul „AM/N-AM”, unde au dezvăluit că nu de puține ori au primit daruri anonime, din partea fanilor din țara noastră.

În timp ce Ilinca Vandici spune că telespectatorii s-au limitat la flori și scrisori, Teo Trandafir mărturisește că a fost o perioadă în care ascultătorii emisiunii de radio pe care o prezenta alături de Mihai Hîndă au avut grijă să îi trimită bucate alese și deloc ieftine.

Teo Trandafir: „În fiecare săptămână primeam la radio, Mihai Hînda și cu mine, o cutie de bunătăți, unele dintre ele scumpe.

Am zis: stimate ascultător, nu mai face d-astea, că te ajunge sapa de lemn.”

Ilinca Vandici: „Am primit flori, scrisori.”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de KANAL D2 (@kanald2)

Nu sunt singurele dezvăluiri pe care le-au făcut realizatoarele noii emisiuni de la Kanal D2.

Acestea au mărturisit că, pe parcursul timpului, au căutat motive pentru a pleca de la anumite evenimente și chiar au dat câteva exemple de scuze pe care le-au folosit.

Teo Trandafir: „Sunt cele mai simple scuze.”

Ilinca Vandici: „Am zis că Zian e obosit, trebuie să ajungem în altă parte și am plecat.”

Nu ratați „Follow us!” din 11 martie, în fiecare săptămână de luni până joi, de la ora 15:00, doar la Kanal D2.