Sperietură trasă de un cuplu din România, chiar la câțiva kilometri de granița de la Ruse, după ce un individ s-a urcat pe capota mașinii. Un cuplu de români a trecut prin clipe de panică, pe un drum din Bulgaria. În timp ce se întorceau din vacanţa din Grecia şi mai aveau doar câţiva zeci de kilometri până la Vama Ruse, aceștia au văzut un individ care se aşează pe mijlocul străzii, în încercarea de a le bloca drumul.

Şoferul a încetinit, însă individul cu o statură solidă şi îmbrăcat doar într-un tricou şi lenjerie intimă îi şochează şi mai tare şi se urcă pe capota maşinii. Coboară, însă când familia de români încearcă să plece, se urcă din nou pe maşină şi se lipeşte cu faţa de parbriz. Din fericire, manevrele făcute de conducătorul auto l-au făcut să se dea jos din nou, fără a fi rănit.

Într-o postare făcută pe reţelele de socializare, românii din maşină au povestit că pe marginea drumului mai erau 4 bărbaţi care îi aşteptau să oprească. Din primele date, se pare că ar fi fost o capcană regizată pentru ca turiştii să fie jefuiţi.