Carina Murariu a părăsit cel mai mare experiment social televizat de la Kanal D. Chiar dacă a plecat în Republica Dominicană cu dorința de a se întoarce în țară câștigătoare, tânăra a părăsit competiția mult mai devreme decât și-ar fi închipuit. Totuși, chiar dacă nu a stat foarte multe zile pe „Insula de 1 milion”, Carina a rămas cu multe lecții de viață. 

De departe, cel mai dificil lucru din cadrul experimentului social a fost lipsa condițiilor obișnuite, precum un pat, un duș și hrana cea de toate zilele, a mai precizat fosta

concurentă. 

Ilinca Vandici: „Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut după ce ai părăsit competiția, Carina?”

Carina Murariu: „După ce am părăsit competiția primul lucru a fost să fac un duș lung, fierbinte, vreo jumătate de oră n-am mai ieșit și să dorm într-un pat.”

Teo Trandafir: „Și n-ai mâncat? Că ai spus că primul lucru te duci să mănânci!”

Carina: „Știu că asta am spus, însă am considerat la momentul ăla că este mult mai benefic să fac un duș și să mă odihnesc, iar a doua zi cu siguranță am profitat de micul dejun, am cerut tot ce se putea de la hotel și am mâncat pe săturate.”

Ilinca Vandici: „Ce e cel mai greu la Insula de 1 milion din punctul tău de vedere?”

Carina: „Cel și cel mai greu este că nu ai condițiile de acasă, că ai mâncare puțină, că trebuie să conviețuiești cu o grămadă de persoane, cum a fost și în grupul nostru, eram 28. Este foarte greu să împarți mâncarea cu 28 de persoane și fără să vrei se iscă anumite conflicte.”

Viața Carinei s-a schimbat semnificat după participarea la experimentul social de la Kanal D.

Tânăra a mărturisit că reality show-ul, care se desfășoară exact așa cum se vede pe micul ecran, a învățat-o să nu mai aibă încredere în orice persoană.

Teo Trandafir: „Cum ți s-a schimbat viața în urma acestei competiții?”

Carina: „S-a schimbat. A fost o experiență minunată pentru mine și am învățat lucruri de acolo. Am învățat să fiu mai tolerantă, am învățat că nu trebuie să ai încredere în oricine și mi-au demonstrat anumite persoane că nu toți au intenții bune și că

ar trebui să avem grijă în cine ne încredem.”

Mihai Ghiță: „Tu ai plecat cu o idee despre aceste formate, din ce văzusei la televizor. Cum ți s-a părut de această dată, când ai trăi tu, pe pielea ta, un experiment social atât de intens ?”

Carina: „Prima oară a fost un șoc pentru că este exact cum se vede la TV.

Dormi pe scânduri, mănânci o porție foarte mică de mâncare, când ai ce să mănânci, când nu ai nu mănânci. Despre condițiile de igienă nu mai spun, că făceam baie doar în mare. Nu mă interesa aspectul ăsta. Aș fi dus-o până la capăt, dar așa a fost să fie, drumul meu să se încheie mai repede.”

Regretă Carina că a protejat-o pe Flori, după ce a părăsit „Insula de 1 milion”? 

Carina a mărturisit în cadrul emisiunii „Follow us!”, difuzată la Kanal D2, că prietenia care s-a legat între ea și Flori este una reală, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a ales să o protejeze. Totuși, fosta concurentă recunoaște că dacă ar fi ajuns să lupte doar împotriva competitoarei sale pentru a rămâne în emisiune, Carina ar fi dat tot ce avea mai bun pentru a nu-și pierde locul. 

Ilinca Vandici: „Carina, Mihai Ghiță a ridicat o întrebare extrem de importantă: care a fost exact strategia și de ce tu ai părăsit competiția salvând pe altcineva?”

Carina: „Eu am încercat să o protejez cât am putut pe Flori, pentru că este un om foarte important, m-am atașat foarte tare de ea pentru că este un om minunat și am creat o conexiune. Nu am vrut să plec acasă, cu siguranță dacă ajungeam să mă confrunt eu cu ea dădeam tot ce puteam, nu renunțam la luptă.”

Mihai Ghiță: „Crezi că Flori și-a creat un personaj, să facă pe toată lumea dependentă de ea?”

Carina: „Cu siguranță nu și-a creat un personaj. Eu am o intuiție foarte dezvoltată și simt oamenii. Ea ne-a făcut dependenți de ea prin modul ei de a fi, nu intenționat.”

Ilinca Vandici: „Dacă ar fi fost proba finală între tine și ea, ai fi luptat și ai fi ales să rămâi în competiție chiar dacă Flori va pleca acasă.”

Carina: „Da. Până la urmă este o luptă individuală. Pentru asta m-am dus, ca să câștig, să merg cât mai departe.”