Nu mai este mult până când cel mai impresionant reality show din țara noastră vine în fața telespectatorilor din România. Cel mai mare experiment social televizat începe cu 50 de concurenți, care au vârste, ocupații, pasiuni și stiluri de viață diferite, însă care au un scop comun: să plece mai bogați de pe „Insula de 1 milion”.

Alături de concurenții care au fost selelctați să participe la reality show-ul fenomen de la Kanal D, urmăritorii „Insulei de 1 milion” vor avea parte de o surpriză cu adevărat neașteptată.

În luptă intră și Armin Nicoară, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țara noastră.

La vârsta de 28 de ani, Armin Nicoară, pe numele său complet Armin Vasile Rusalin Nicoară, este un saxofonist extrem de talentat, originar din Timișoara. Artistul este căsătorit cu Claudia Puican, care este la rândul ei artistă. Până de curând, cei doi au susținut foarte multe spectacole împreună, spre bucuria celor care îi iubesc.

Unele persoane nu știu, însă finul Georgianei Lobonț se confruntă cu o boală grea încă din adolescență. Cu 11 ani în urmă, Armin Nicoară a fost diagnosticat cu diabet zaharat, o afecțiune care s-a declanșat în urma unui șoc emoțional. Până acum, fanii lui Armin l-au văzut doar la costum, pe scenă și la evenimente cu stil. Iată însă că fanii săi vor avea parte de o mare surpriză în timp ce vor urmări evoluția tânărului saxofonist pe „Insula de 1 milion”.

Armin Nicoară a acceptat provocarea Kanal D, fiind foarte ambițios și motivat, dar și pentru a reprezenta comunitatea persoanelor din România care se confruntă cu această afecțiune.

Citește și: Armin Nicoară a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit tată! El și Claudia Puican au ajuns la Paris pentru investigații: „Doamne, te rog să scap de operație”

Armin Nicoară nu este însă sigurul nume celebru care va concura în cadrul celui mai mare experiment social televizat.

În cursă intră și Ionuț Sugacevschi, poreclit drept „Jaguarul” pentru modul spectaculos în care se deplasează pe traseele sportive de mare dificultate. Ionuț are 33 de ani, 84 de kilograme și de ceva timp locuiește în Brașov, unde activează în domeniul imobiliar. Pe parcursul timpului, „Jaguarul” a practicat mai multe sporturi dure, precum kickboxing și MMA, cel din urmă fiind și una dintre marile sale pasiuni până în ziua de astăzi.

Ionuț Sugacevschi a devenit cunoscut publicului larg cu câțiva ani în urmă, atunci când a participat în primul sezonul al „Exatlon”. În cadrul competiției, „Jaguarul” a uimit prin rapiditatea pe care o avea pe traseu și a ajuns până în finală, unde a pierdut însă, în fața lui Vladimir Drăghia. Acum, la „Insula de 1 milion”, Ionuț este motivat să lupte atât pentru el, cât și pentru familia sa.