„Insula de 1 milion”, cel mai așteptat reality de aventură al momentului, prezentat de Cosmin Cernat va avea marea premieră sâmbătă, 16 martie, de la ora 21 la Kanal D. 50 de concurenți ambițioși, cu vârste, profesii și pasiuni diferite intră în competiție. Prietenia și abilitatea de a lega alianțe îi vor ajuta să ajungă cât mai departe în concurs, iar brățara va fi element cheie al reality show-ului. Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, iar lunea de la ora 20:00, la Kanal

D.

„Ne aflăm la peste 9000 de kilometri distanță de casă, distanță care se parcurge într-un zbor de 19 ore, cu escală. Sunt 30 de grade pe insulă și avem 6 ore distanță față de România. Din mii de candidați, doar 50 au avut șansa de a ajunge aici. Ei sunt singurii care vor simți pe pielea lor cât costă acest paradis.

Odată ce au debarcat, concurenții se vor organiza în trei tabere, în mijlocul junglei, tabere pe care și le vor construi singuri iar acesta este drumul similar cu mersul la serviciu, pentru că el duce la ruletă, acolo unde vor fii desemnați adversarii fiecărei confruntări.

Citește și: Cosmin Cernat, dezvăluiri despre „Insula de 1 milion”, reality show-ul cu o miză colosală, care duce televiziunea la alt nivel: „E o luptă cu tine. Mentalul, rezistența, inteligența vor conta mult”

V-am arătat doar cărările bătute ale Insulei de 1 milion. Cea mai mare parte a junglei rămâne ascunsă primirii, acolo e necunoscutul, pericolul, imprevizibilul. Pe ele le vom descoperi împreună cu concurenții și cu voi, la Insula 1 milion”, a dezvăluit Cosmin Cernat.

Marea premieră este în 16 martie, de la 21:00, la Kanal D.