Cosmin Cernat se pregătește pentru o nouă aventură. Îndrăgitul realizator TV va prezenta „Insula de 1 milion”, un format nou, uluitor, care îi va cuceri cu desăvârșire pe telespectatorii din țara noastră. Până va pleca în Dominicană, acolo unde va modera reality show-ul de la Kanal D, Cosmin Cernat a trecut pe la emisiunea „În Oglindă”, unde i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță ce îi așteaptă pe concurenții care vor lua parte la noul fenomen de pe micul ecran.

„Pe măsură ce anii trec și te duci de la un nivel la altul, pas cu pas, intervine și teama, și frica de a greși. E o luptă cu tine, ca la sport, e o luptă între bine și rău tot timpul.(...) (n.red. „Insula de 1 milion”) Este în primul rând un experiment social. Închipuie-ți că sunt 50 de oameni la un loc. Fiecare primește o brățară care valorează o sumă de bani.

Faptul că se vor iubi, faptul că se vor urî, faptul că vor sta împreună, cu siguranță că vor încerca să păcălească. Mie mi se pare un alt nivel de reality show. Eu mă feresc de cuvinte mari, dar cred că este un alt nivel. Miza este colosală, e 1 milion! Cea mai mare miză din istoria televiziunii, fără exagerare”
, a spus realizatorul TV, la emisiunea „În Oglindă”, difuzată la Kanal D.

Cosmin Cernat, despre reality show-ul fenomen, „Insula de 1 milion”: „Avem concurenți care au 18 ani, dar avem și concurenți care au 60 și ceva de ani. Este pentru toată lumea”

Cosmin Cernat spune că reality show-ul fenomen este în primul rând o probă de rezistență psihică, de inteligență socială și emoțională, care îi va pune pe participanți în situații extreme.

Fiind o miză uriașă, micile detalii vor face cu adevărat diferența.

„Este social din punctul meu de vedere și e un lucru pe care vreau să-l spun, ca oamenii să înțeleagă. Avem concurenți care au 18 ani, dar avem și concurenți care au 60 și ceva de ani. Este pentru toată lumea. Ceea ce se va întâmpla, poate mai mult ca în alte reality show-uri, fac referire și la cel pe care l-am prezentat aici în urmă cu câțiva ani, mentalul, rezistența, inteligența socială și emoțională vor conta mult mai mult”,

a mai spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat nu va pleca singur în Dominicană, ci va fi însoțit de către soția și de către fiul său. Vedeta a dezvăluit că simte că se întoarce acasă, nu că pleacă într-o țară străină, astfel că prezentatorul TV este foarte încântat să preia frâiele noului reality show.

„Mădălina și cu Matei(n.red.

merg cu Cosmin Cernat în Dominicană). Matei are 19 ani. A zis că abia așteaptă să plece și că e fericit că ne întoarcem acolo. Pe el și pe Ayana i-am înscris la școală online, în Canada, când am ajuns prima dată în Dominicană, și el acum termină școala.(...) Râdeam cu prietenii apropiați, mă înjurau, ziceți că merg în Dominicană. Nu vreți să mergeți voi să vedeți?(n.red. cât e de încărcat programul).(...) Eu iubesc publicul. Cred că dacă mă întorc la un format de acest gen am dat și eu ceva publicului. Sunt același Cosmin Cernat, puțin mai cărunt, dar la fel de nerăbdător să ne întâlnim”, a mai spus prezentatorul TV.