Armin Nicoară a vrut să le demonstreze tuturor că are tot ce îi trebuie pentru a câștiga „Insula de 1 milion”, așa că a plecat în Republica Dominicană. Decizia artistului nu a fost pe placul Claudiei Puican, care și-a făcut griji pentru starea de sănătate a partenerului său de viață. Așa cum toți fanii săi știu, Armin Nicoară suferă de diabet, astfel că viața de pe insulă este o provocare și mai mare pentru îndrăgitul artist. 

Chiar dacă atunci când soțul ei s-a înscris la emisiune nu a fost încântată, acum vedeta este de părere că partenerul ei de viață face un adevărat show la „Insula de 1 milion”, pe care îl privește cu drag de fiecare dată. 

Mă bucur tare mult că am reușit astăzi să intru. Să știi că, într-adevăr, eu știu ce am acasă, nu îmi este frică de nimic.

Armin, ca de obicei, face glume. Dacă n-ar fi fost el în emisiune, pentru că urmăresc mereu, credeți-mă că ar fi fost o emisiune tristă. Râd încontinuu când ma uit la emisiune. N-am fost de acord, având în vedere ca are diabet. Mi-a explicat acasă că vrea să demonstreze comunității lui că se poate. I-am spus să nu stea prea mult acolo, să vină repede acasă, că avem treabă”
,
a dezvăluit Claudia Puican la „Follow us!”

Claudia Puican și Armin Nicoară, mai pregătiți ca niciodată să devină părinți: „Mi-a promis că după ce vine de pe insulă o să fie ce trebuie”

Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc să își împlinească un vis pe care și-l doresc de ceva timp. Artiștii vor să devină în sfârșit părinți, așa că au programat o consultație la un specialist din Franța, pentru că vor apela la fertilizarea în vitro. 

În acest sens, artistul i-a făcut o promisiune soției sale: că atunci când se va întoarce din Republica Dominicană, va face tot posibilul ca dorința lor să se împlinească și să aibă în sfâșit un copil, a dezvăluit Claudia Puican cu puțin timp în urmă la Kanal D2. 

Teo Trandafir: Tu te-ai împăcat cu Armin și ideea lui de a pleca. Acum ne spui faptul că odată ce ajunge acasă aveți treabă.

Ilinca Vandici: Ce treabă? În presă s-au făcut deja speculații.

Claudia Puican: Oamenii deja știu că noi de câțiva ani de zile ne dorim să facem un copil. Ăsta e planul nostru cel mai mare. Nu s-a întâmplat până acum, dar sper ca Armin să vină cu un restart, un refresh al organismului lui, pentru a putea face un bebeluș.

Teo Trandafir: E adevărat că se spune că vi aveați o programare la un medic în Franța?

Claudia Puican: Noi avem mai multe programări la medic. Toată lumea știe că noi o să facem fertilizare în vitro. Armin în ultimii ani nu a avut ce a trebuit pentru a avea o reușită în acest proces. El mi-a promis că după ce vine de pe insulă o să fie ce trebuie. Mă rog la bunul lui Dumnezeu să fie așa cum a spus el.

Citește și: VIDEO- Claudia Puican scoate hit după hit. Artista a venit cu o nouă surpriză muzicală

Teo Trandafir: D-asta te-ai supărat tu că a plecat? Trebuia să plecați în Franța?

Claudia Puican: Nu trebuia să plecăm în perioada în care a plecat pe Insulă, pentru că într-adevăr, mă supăra foarte tare dacă alegea emisiunea în loc de spital. Așa au fost făcute cărțile de domnul doctor, ca să nu fie chemat chiar când a plecat pe insulă. I-am zis că poate să plece, dar să nu să stea foarte mult, pentru că avem treabă.