Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc pentru o perioadă dificilă din relația lor. Armin Nicoară este unul dintre cei 50 de concurenți ai reality show-lui de aventură „Insula de 1 milion”, care va avea premiera sâmbătă, de la ora 21:00, pe Kanal D. Celebrul saxofonist a plecat deja în Republica Dominicană, iar soția lui este entuziasmată să îl vadă pe micile ecrane.

Citește și: Armin Nicoară, concurent la „Insula de 1 milion”. Motivul emoționant pentru care a acceptat, deși are diabet

Înainte de a pleca, Armin Nicoară a dezvăluit în cadrul emisiunii „Secretele Insulei de 1 milion”, că soția lui i-ar fi dat un ultimatum. Așa cum i-a obișnuit pe fani, artistul a făcut o glumă și a dezvăluit că Claudia Puican i-ar fi spus să se întoarcă mai repede din emisiune, altfel se desparte de el.

„Am primit ultimatum de la Claudia. Mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă mai repede, va pleca de acasă, se desparte de mine.

Mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta, dar asta este situația.Nu avem ce face”
, a declarat Armin Nicoară pentru „Secretele Insulei de 1 milion”, înainte să plece în Republica Dominicană.

Artista a distribuit, la rândul ei, clipul în care Armin Nicoară face aceste declarații. Claudia Puicana a adăugat un emoticon care râde, semn că nu s-a supărat după declarațiile făcute de soțul ei.

Reacția Claudiei Puican o puteți găsi în GALERIA FOTO a articolului.

Claudia Puican, despre participarea lui Armin Nicoară la „Insula de 1 milion”: „Îmi este teamă”

Claudia Puican a făcut și primele declarații după ce soțul ei a plecat în Republica Dominicană, pentru a participa la „Insula de 1 milion”. Celebra cântăreață a mărturisit că se teme pentru soțul ei, în contextul în care îl va ști fără mâncare și adăpost.

Ea a înțeles că soțul ei își dorește să fie un exemplu pentru oamenii care suferă de diabet și speră ca va reuși să își îndeplinească scopul.

„Este un moment de mare îngrijorare pentru mine, văzându-l pe el plecând pe insulă fără mâncare și adăpost. Cu toate acestea, înțeleg că este un experiment și că își dorește să demonstreze că se poate trăi cu diabet în condiții critice.

Chiar dacă îmi este teamă pentru sănătatea lui, sper că va reuși să-și atingă scopul și să inspire comunitatea sa de diabet că nimic nu îi poate împiedica să-și urmeze visurile”, a scris Claudia Puican, pe pagina ei de Instagram.

Claudia Puican îl va susține necondiționat pe soțul ei, chiar dacă se teme pentru sănătatea lui. Pe Armin Nicoară îl puteți urmări începând se sâmbăta, 16 martie, de la ora 21:00, în cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, difuzat la Kanal D.