În urmă cu trei luni, Carmen Grebenișan și-a surprins fanii din mediul online cu vestea despărțirii de soțul ei, Alex Militaru. În urmă cu o lună, cei doi au oficializat și divorțul, însă se pare că tânăra a trecut rapid peste și și-a refăcut viața cu un nou bărbat.

Carmen Grebenișan are un nou iubit

Deși fostul ei soț a sperat până în ultima clipă la o împăcare, Carmen Grebenișan a ales să se despartă complet de trecut și să nu mai privească înapoi.

După ce a călătorit cu Alina Ceușan în Tunisia, imediat după anunțul divorțului, influencerița și-a cumpărat un apartament și s-a mutat singură.

De atunci, a fost constant în vacanțe exotice pentru a se relaxa. Mai mult decât atât, lucrurile bune au început să se întâmple în viața ei, deoarece și-a găsit un nou iubit. Viața oferă adesea surprize neașteptate, iar Carmen Grebenișan a simțit din nou fiorii iubirii la scurt timp după divorț.

Citește și: Misha dă cărțile pe față în legătură cu relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț: „Ca să clarific toate aspectele și toate întrebările”

Recent, paparazzii de la Cancan.ro au surprins-o alături de noua ei cucerire, dezvăluind că între cei doi există mai mult decât o simplă prietenie. Carmen Grebenișan și noul ei iubit au luat masa în zona Floreasca, apoi au mers la Piața Romană, unde au vizitat un magazin de telefonie mobilă și au făcut cumpărături la

un market.

Cei doi nu s-au ferit să fie tandri în public, mergând îmbrățișați și zâmbitori. El a dus plasele la mașină și, aparent ascunși de ochii curioșilor, s-au sărutat. Apoi, s-au îndreptat din nou spre apartamentul ei din Floreasca.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat la nici 3 ani de la cununia civilă

Carmen Grebenișan, în vârstă de 31 de ani, a publicat în urmă cu 3 luni pe Instagram un mesaj în care anunța că ea și

soțul ei au ales să se despartă de comun acord, dar vor continua să aibă o relație bună.

Ea a subliniat că aceasta este o decizie rațională, luată după o perioadă de reflecție asupra situației lor. În mesajul său, influencerița a explicat că, deși se înțeleg bine și se apreciază reciproc, uneori acest lucru nu este suficient pentru a menține o relație.

Citește și: Alex Ciucu, dezvăluiri despre o posibilă parteneră în viața sa. Creatorul de modă vrea să își protejeze copiii cu orice preț: „Nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii”

Carmen Grebenișan a menționat că decizia nu este una impulsivă și că motivele despărțirii sunt intime, iar ea și Alex Militaru au ales să le păstreze private.

"Eu şi Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuinţa pe care o avem împreună. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni.

Tot ce trebuie să ştiţi este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie raţională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că ţin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înţelegem bine şi chiar ţinem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns", a scris sâmbătă Carmen Grebenişan pe Instagram.