Cea mai cunoscută clarvăzătoare din țara noastră a vorbit deschis despre drama pe care o trăiește Casa Regală a Marii Britanii. După ce Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, întregul Regat Unit a intrat în panică.

În vârstă de 75 de ani, monarhul a aflat că se confruntă cu boala extrem de agresivă după ce a fost internat pentru prostata mărită, cu câteva săptămâni în urmă.

Chiar dacă diagnosticul a venit ca un șoc pentru multă lume, iată că acest lucru nu se aplică și în cazul lui Carmen Harra. Clarvăzătoarea în vârstă de 68 de ani a dezvăluit că încă de acum 20 de ani a prevestit ce avea să se întâmple cu Regele Charles și în special faptul că acesta ar avea parte de o domnie foarte scurtă, aproape nesemnificativă în comparație cu cea a mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Vedeta spune că la tron va urma Prințul William, iar domnia acestuia ar putea aduce la rândul ei surprize. Totul ar fi cauzat de anul în care ne aflăm, pentru că 2024 este karmic, ceea ce va avea un impact major atât asupra jocurilor politice din marile state, cât și a întregii omeniri.

„Eu am spus că el nu domnește decât foarte puțin.

Foarte puțin. El are o cumpănă de viață între 75 și 76 de ani. Ia vedeți câți ani are el acum! Are o perioadă foarte grea. O să ia fiul său conducerea. Eu am spus în prima mea carte despre asta, acum vreo 20 și ceva de ani. Va veni William. Am scris că Regina urma să moară și am spus că persoana care o urmează nu este neapărat Charles, în ideea că Charles este atât de tranzitoriu, că are o domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost.

Citește și: Serena Williams și soțul ei, atac la adresa Simonei Halep! Ce mesaje cu subînțeles au transmis la adresa româncei: „Moda nu se schimbă”

Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron, pentru că anul ăsta e un an karmic. Anul ăsta aduce toate surprizele Pământului pentru noi, mai ales în ceea ce privește politica, cu tot ce vrei și ce nu vrei, de la America până în Rusia, în Asia.

Toată omenirea e zguduită de evenimente politice absolut neașteptate. Ce prezicem noi va fi complet pe dos. Este altfel, nu neapărat pe dos. Suntem luați prin surprindere în toate părțile lumii”, a spus Carmen Harra pentru FANATIK.