Simona Halep trece printr-o perioadă dificilă, după ce a primit o suspendare de patru ani din tenis. Românca a primit imediat mii de mesaje de susținere în perioada ce urmează, mai ales că a contestat decizia făcută de Agenția Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Tenismena nu a primit doar mesaje frumoase, fiind și multe persoane care consideră că este vinovată. Printre aceste persoane se numără și Serena William, pe care Simona Halep a învins-o în finala turneului de la Wimbledon, din 2019.

Citește și: Toni Iuruc a reacționat după suspendarea Simonei Halep! Fostul soț al sportivei a fost foarte clar: „Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei”

Serena William a postat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Twitter, iar fanii și-au dat seama imediat că este vorba despre suspendarea româncei. „8 este o cifră mai bună”, a

scris tenismena pe rețeaua de socializare. Ea face referire la faptul că deține 7 titluri la Wimbledon și a sugerat că ar putea atinge borna de 8 trofee la Grand Slam-ul britanic dacă i se va acorda și trofeul din 2019, trofeu câștigat de Simona Halep.

Mai mult decât atât, Serena Williams a mai apreciat un mesaj postat de americanca Nicole Gibbs, în care Halep era acuzată direct că a trișat.

„E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)”, este mesajul apreciat de jucătoarea din SUA.

Ce mesaj a postat soțul Serenei William, după suspendarea Simonei Halep

Nici soțul Serenei Williams nu a rămas indiferent după ce a primit aceste vești.

Alexis Ohanian a postat pe Twitter o fotografie cu el în lojă, în timp ce poartă un tricoul pe care scrie D.A.R.E. Fotografia a fost făcută în anul 2019, la US Open 2019, la meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova. El a purtat tricoul D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education) ca o ironie la adresa rusoaicei, care a picat un test anti-doping în 2016.

„Moda nu se schimbă",

a scris omul de afaceri în descriere fotografiei, ca o referință la cazul Simonei Halep. lL rândul ei, Serena Williams a reacționat imediat și a comentat la postarea făcută de soțul său: „Clar nu ești demodat".

Ilie Năstase a reacționat după mesajele dure ale Serenei Williams: „Ar trebui să recunoască că au prins-o și pe ea” 

Ilie Năstase nu a rămas indiferent în urma mesajelor cu subînțeles pe care Serena Williams le-a lansat în spațiul public, după anunțul că Simona Halep va

fi suspendată din tenis pentru 4 ani de zile. Fostul tenismen a atacat-o pe jucătoarea din SUA, despre care a dezvăluit că ar fi fost prinsă dopată, însă nu s-au luat măsuri și a fost protejată prin notorietatea și sponsorii ei. 

Citește și: Patrick Mouratoglou a reacționat dur după suspendarea Simonei Halep: „Este total inacceptabil!”. Ce spune antrenorul despre româncă

„Ar trebui să recunoască că au prins-o și pe ea o dată și nu au suspendat-o pentru că e americancă! S-a mai spus că dacă se dă numele Serenei, vor pleca sponsorii și uite așa!

(n.r. – Vrea al optulea titlu la Wimbledon!) Spuneți-i din partea mea să se uite cum arăta când era mai tinerică și cum arată acum! Să nu zică că sunt rasist! Credeți că natural se poate face o persoană cu mușchii așa, cum îi are ea? A fost prinsă dar nu i s-a făcut nimic pentru că e americancă și că pleacă sponsorul. Acesta a fost motivul.

Dacă ea recunoaște treaba asta, s-ar putea să-i dea titlurile, altfel nu. Nu există riscul ăsta (n.r. – ca Halep să piardă titlul de la Wimbledon). A fost testată de mai multe ori după Wimbledon și înainte, nu există riscul ăsta. Ea încearcă acum să o întoarcă într-un fel, că a bătut-o clar cu 6-2, 6-2, să spună că din cauza asta a pierdut. Dar nu merge!", a declarat Ilie Năstase, potrivit  ProSport.