Ioni Iuruc a transmis un mesaj de susținere pentru fosta lui soție, Simona Halep. Bărbatul a reacționat la scurt timp după anunțul că sportiva va fi suspendată timp de patru ani din tenis, în urma scandalului de dopaj. Fostul soț al tenismenei nu a stat pe gânduri și a transmis toate gândurile bune către Simona Halep. El a mărturisit că este foarte mirat de această decizie și nici nu vrea să își imagineze cum se simte fosta lui parteneră în aceste momente.

Chiar dacă au divorțat și au luat-o pe drumuri diferite, Toni Iuruc continuă să fie diplomat și să vorbească cu respect față de fosta lui soție. 

Citește și: Simona Halep, suspendată pentru patru ani din tenis! Anunțul oficial făcut de ITIA

„Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei.

Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei”
, a declarat Toni Iuruc, pentru GSP.

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorțat pe cale amiabilă la notar, pe data de 8 septembrie 2022.

Cei doi au divorțat după mai puțin de un an de la căsătoria civilă și aveau programată și căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. Sportiva și omul de afaceri nu au dat detalii cu privire la motivul rupturii, însă au specificat faptul că a fost o decizie luată de comun acord. 

Prima reacție a lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea Simonei Halep  

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, transmis mai multe mesaje la scurt timp după decizia oficială luată de ITIA. El a mărturisit că speră ca sportivei să i se facă dreptate și nu are nicio îndoială că Simona Halep este nevinovată. 

Citește și: Simona Halep, un an fără tenis. Campioana încă așteaptă răspunsul în cazul de dopaj în care este implicată

„Știu integritatea Simonei și nu am nicio îndoială că ea nu a luat niciodată vreo substanță interzisă.  Am stat cu ea în toate cele două zile de audiere și NU pot să cred că tribunalul a ajuns la această decizie pe baza probelor și argumentelor pe care le-am auzit. Procesul și ITIA au fost total nedrepte față de Simona și este total inacceptabil”, „ Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei și nu cred că a tratat-o într-un mod acceptabil.

Sper că WTA, ATP și PTPA vor face tot ce le stă în putință pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucătoare nevinovate” , sunt câteva dintre mesajele transmise de Patrick Mouratoglou în mediul online.