Astăzi, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 17:45, la Kanal D2, Cavidan își joacă ultima carte pentru a o determina pe Bahar să se mărite cu chipeșul avocat Kuzey.

Ajunsă într-un punct în care nu mai are cum să ascundă adevărul și dorindu-și cu ardoare ca Bahar să devină nora familiei Bozbey, Cavidan îi mărturisește fiicei sale adevărul despre Sîla, anume faptul că aceasta nu este sora ei.

În urma informațiilor aflate de la mama sa și știind că Sîla și Kuzey s-au îndrăgostit, Bahar va surprinde cu decizia pe care o va lua în ceea ce îi privește pe cei doi.

Plecată de acasă, Melodi ajunge să aibă mari probleme cu Seda și fratele acesteia. Tânăra apelează la ajutorul lui Zeynep, pentru a o scoate din încurcătură, însă o tragedie urmează să se întâmple în viața surorii lui Ege.

Ce truc folosește Cavidan pentru ca Bahar să facă fie aleasă ca noră în familia Bozbey și ce tragedie se va petrece în viața tinerei Melodi, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.