Ce mesaj a trimis fostul fotomodel în ziua în care mama fiicei sale împlinește 30 de ani? Cei doi au rămas în relații bune, chiar dacă au decis să pună punct, deoarece au o fetiță care are nevoie de dragostea ambilor părinți.

Mesajul lui Bogdan Vlădău pentru Gina Chirilă

Anunțul conform căruia Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ales să se despartă, după mai bine de zece ani de relație, a șocat lumea mondenă din România.

Deși au declarat că se despart, ei au subliniat că vor păstra o relație bună și că vor colabora pentru binele fetiței lor, părând că aceste cuvinte sunt sincere și nu doar o formalitate.

Ieri, 7 august, în ziua în care Gina Chirilă a împlinit 30 de ani, Bogdan Vlădău nu a putut sta în umbră și i-a transmis un mesaj celei care i-a fost alături în ultimii ani.

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să divorțeze. Care a fost anunțul vedetei: „Drumurile ajung să se despartă”

„La mulți ani frumoși mommy”, a scris Bogdan pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie mai veche în care apare alături de mama fetiței sale.

La rândul ei, Gina Chirilă a redistribuit postarea și i-a scris fostului fotomodel „Mulțumesc”.

Ce mesaj a trimis Gina Chirilă, în urmă cu puțin timp

Gina Chirilă a anunțat că, de comun acord, ea și Bogdan Vlădău au decis să se despartă, menționând că vor păstra intimitatea vieții lor private. Ei vor continua să se susțină reciproc și să se concentreze pe binele copilului lor.

Citește și: Ce a mărturisit Anamaria Prodan despre Ronald Gavril. Impresara îi este recunoscătoare bărbatului din viața ei: „Noi trăim fiecare moment frumos”

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru.", a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.