Vedeta îi este recunoscătoare și de fiecare dată când are ocazia îl laudă și vorbește foarte frumos despre acesta. De la prima lor apariție împreună, Anamaria Prodan a declarat că îi este recunoscătoare lui Ronald Gavril pentru sprijinul său necondiționat. Sportivul are o relație excelentă și cu copiii impresarei, iar acest fapt a sporit aprecierea vedetei față de Ronald Gavril.

Ce a mărturisit Anamaria Prodan despre Ronald Gavril

Anamaria Prodan abia și-a putut ține lacrimile când a vorbit despre relația ei cu Ronald Gavril, căruia îi este profund recunoscătoare pentru sprijinul acordat. Impresara afirmă că sportivul a adus liniștea dorită în viața ei și că, încă din prima clipă, au simțit o conexiune specială.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Au îngropat securea războiului, după 3 ani de scandaluri: „Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată”

„Îți mulțumesc pentru fiecare secundă. Trăiesc frumos și mă emoționez când vorbesc de tine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă să trăiesc, cât este(...) Noi trăim fiecare moment frumos fără să dau explicații nimănui, fără să mai ascund lucruri și îți mulțumesc că ești lângă mine și mă susții, chiar și astăzi când n-am terminat socotelile vechi cu fostul soț(...) Faptul că m-am simțit atât de liberă, atât de relaxată, că m-ai făcut să râd, încât am uitat de toate problemele mele”, este o parte din confesiunea

emoționantă făcută de Anamaria Prodan în fața lui Ronald Gavril, în podcastul moderat de impresară.

Ce a mai spus impresara despre bărbatul cu care este într-o relație

Anamaria Prodan a mai adăugat că ea și Ronald Gavril au trecut împreună prin momente dificile și l-a apreciat mereu pentru sprijinul pe care i l-a oferit încă de la începutul relației.

Citește și: Anamaria Prodan, planuri mari pentru Revelion. Unde va petrecere impresara noaptea dintre ani: „Am făcut o promisiune”

„Toată lumea vrea să știe câți bani ai și eu spun de fiecare dată că habar nu am. Nici nu mă interesează atâta timp cât noi ne simțim bine unul cu celălalt și nu s-a pus problema de altceva. Chiar multă vreme m-ai curtat, ceea ce mi-a plăcut foarte tare, chiar dacă era cumva inconștient și dintr-o parte și din cealaltă”, a mai spus impresara.