Luni, 20 mai 2024, Oana Zăvoranu s-a prezentat la Curtea de Apel București pentru procesul cu fostul manager al clinicii ei, care o acuză de șantaj. Spre surprinderea celor prezenți în sala de judecată, vedeta a luat o decizie neașteptată și și-a concediat avocatul, profesorul Constantin Nedelcu, chiar în timpul procesului. Iată motivul pentru care diva a renunțat la serviciile apărătorului său!

Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată

Oana Zăvoranu tună și fulger în timpul procesului cu fostul manager al clinicii sale. Ea și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată. Vedeta spune că acesta nu i-ar fi respectat indicațiile și ar fi refuzat să pun anumite întrebări martorilor.

Oana Zăvoranu: „Poate sunt paranoia. Să-mi pun și eu întrebări de ce eu stau să-l conving riscând poate, nu știu, să deranjez liniștea, ordinea.

Da, deci eu stau să mă lupt cu avocatul meu să întrebe o chestiune legată de onorariu de succes pentru că până la urmă la bani se rezumă totul”

A fost scandal de proporții la Curtea de Apel București. Oana Zăvoranu, prezentă la un nou termen în dosarul în care este acuzată de șantaj a luat o decizie neașteptată în sala de judecată care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Vedeta a renunțat la serviciile avocatului său chiar în timpul procesului.

Oana Zăvoranu: „ Pentru a nu știu câta oară pe domnul profesor universitar Nedelcu, îl rog să pună întrebări atât presupusei persoane vătămate, cât și martorilor ș.a.m.d. și dumnealui evită”

Citește și: Reacția lui Alex Ashraf, după ce Oana Zăvoranu a anunțat adevăratul motiv al împăcării! Iată de ce a ales bruneta să îl ierte: „Dumnezeu ne-a unit”

Și nu ar fi prima dată când avocatul său nu i-ar fi făcut pe plac. Ea îl acuză că îl menajează pe celălalt inculpat din acest dosar.

Oana Zăvoranu: „Domnul Nedelcu l-ar cam favorizat pe inculpatul Ionuț Călin, având în vedere că i-a fost, și din câte am înțeles, i-a fost și elev. La audierea inculpatului Ionuț Călin mi s-a părut că este foarte blajin, nicio întrebare incomodă...”

După ce a fost concediat sub privirile tuturor, fostul apărător a ieșit fulgerător din sala de judecată.

Avocatul Constantin Nedelcu: „Vă rog frumos, am de audiat aici”

După ce a rămas fără apărător, Oana Zăvoranu a apelat la un alt avocat care a ajuns în cele din urmă la proces și a preluat de îndată frâiele.

Oana Zăvoranu își vinde garderoba

Concedierea avocatului, nu e singura decizie neașteptată din partea Oanei Zăvoranu. În urmă cu câteva zile vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că și scoate la vânzare prețioasa sa garderobă de mai mult de jumătate de milion de euro.

Citește și: Detaliul inedit pe care nimeni nu îl știa despre noua relație a Anamariei Prodan! Carmen Harra a sesizat imediat: „Este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze”

Oana Zăvoranu: „Sunt anumite lucruri pe care nu le mai port și pentru că în 2018 când am donat lucruri în valoare de peste 250.000-300.000 de euro, am avut o mare dezamăgire ca la nici o săptămână să le văd pe toate pe revândute”

Deși Oana Zăvoranu spune că a preluat modelul marilor vede de peste ocean sunt voci care spun că aceasta ar fi ajuns la fundul sacului.