Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți din 2016, însă anul acesta căsnicia lor a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În luna septembrie a acestui an, cei doi au fost în pragul divorțului, după ce bruneta a aflat că a fost înșelată de partenerul ei. La câteva luni distanță, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au luat pe toată lumea prin surprindere după ce au anunțat că își mai oferă o șansă.

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații după ce Alex Ashraf s-a întors acasă. Bruneta și-a luat gândul de la divorț: „De o lună tot vorbim să ne împăcăm”

Într-o sesiune de întrebări pe pagina ei de Instagram, fanii au întrebat-o pe „Querida” cum a avut puterea să îl ierte pe soțul ei, după ce a aflat că i-a fost infidel.

Oana Zăvoranu a avut doar cuvinte frumoase la adresa soțului ei, despre care a spus că este „iubirea vieții” sale. Vedeta a postat și o fotografie alături de Alex Ashraf.

„Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și... pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”,

a scris Oana Zăvoranu la secțiunea de stories de pe Instagram.

Drept răspuns la declarația făcută de soția lui, Alex Ashraf a distribuit și el răspunsul dat de Oana Zăvoranu pe pagina lui de Instagram. Cei doi le demonstrează fanilor că relația lor este din nou una puternică.

Ce spune Alex Ashraf despre împăcarea cu Oana Zăvoranu: „Eu am făcut primul pas” 

Chiar dacă el a fost cel care a depus actele de divorț, Alex Ashraf a făcut primul pas spre marea împăcare. El a recunoscut în mod public că a făcut o mare greșeală, motiv pentru care a căutat-o pe Oana Zăvoranu și au discutat cu privire la relația lor. Chiar dacă au fost despărțiți, ei au continuat să țină legătura și să vorbească zilnic. 

„Eu am făcut primul pas al împăcării.

Nu e nicio rușine să spun asta. Pur și simplu, mi-am dat seama că am făcut o prostie atunci când am plecat de lângă ea, într-un moment de rătăcire. Fiecare dintre noi mai trece și prin perioade dintr-astea, de vulnerabilitate. De data asta a fost vina mea! Când am realizat gafa imensă făcută, am purtat o lungă discuție cu Oana pe tema asta. Bine, nici în perioada în care am stat separat, noi am continuat să ținem legătura, să discutăm.
O făceam în fiecare zi și asta cred că ne-a prins bine amândurora”
, a declarat Alex Ashraf, pentru Cancan.