Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis la finalul lunii septembrie să pună capăt căsniciei. Vestea că vor divorțat a luat cu asalt lumea mondenă, iar „Querida” i-a adus acuzații grave soțului ei, care s-ar fi mutat deja alături de altă femeie. Se pare că toate neînțelegerile dintre cei doi au fost date uitării și au hotărât să o ia de la zero.

Citește și: Oana Zăvoranu, cuvinte pline de iubire după despărțirea de Alex Ashraf. Cui i-a fost adresat mesajul de dragoste: „E tot ce contează”

Bruneta a mărturisit că discuții cu privire la împăcare sunt de mai bine de o lună. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf locuiesc deja împreună, iar femeia cu care soțul ei începuse o altă relație nu ar mai face parte din peisaj.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la zero.

Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”
, a mai spus vedeta, pentru Cancan.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au dat însă o șansă căsniciei lor: „Alex și-a recunoscut greșelile”

Celebra brunetă a mărturisit că Alex Ashraf și-a recunoscut greșelile, iar cei doi sunt pregătiți să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste.

Oana Zăvoranu consideră că povestea lor a avut nevoie de un „restart”.

„Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi-a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiți, poți să și ierți!

Noi suntem doi oameni maturi.

Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana, într-o emisiune TV.

Alex Ashraf, despre acuzațiile că a cheltuit banii Oanei Zăvoranu cu o altă femeie: „Regret, îmi pare rău”

Alex Ashraf a confirmat și el împăcarea cu Oana Zăvoranu.

El i-a recunoscut toate greșelile și a mărturisit că acum se concentrează să construiască un viitor alături de ea. Întrebat dacă a cheltuit banii divei cu o altă femeie, el a declarat că nu vrea să confirme nimic.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat de divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf: „Eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc”

„Nu confirm că am cheltuit din averea Oanei Zăvoranu, din banii familiei, da, confirm, că am făcut o grămadă de chestii, care e problema. Regret, îmi pare rău. Mă interesează să construiesc un viitor cu Oana", a declarat soțul Oanei Zăvoranu, în cadrul unei emisiuni televizate.