Oana Zăvoranu este recunoscută de toată țara pentru stilul ei direct, fără perdea și fără inhibiții. De fiecare dată când are ceva pe suflet, vedeta nu se abține și pune punctul cu exactitate pe ceea ce o deranjează.

Recent, vedeta a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, destinat special oamenilor care o critică, care sunt falși sau care încearcă să o tragă în jos. Bruneta le amintește rivalilor ei că tot ce fac ei este să o ambiționeze pentru a fi și mai puternică după fiecare critică pe care o primește.

Vedeta are și un sfat pentru cei care nu o plac: să renunțe la măști, să fie sinceri și să aibă grijă pentru că sunt extrem de preocupați de viața și de persoana ei.

„Pentru mine, anii chiar dacă trec nu mă îmbătrânesc. Nimic nu mă îngenunchează, anii nu mă fac să renunț la ce iubesc și în ce cred, ci mă fac mai puternică, mai ambițioasă și mai aprigă față de vrăjmașii care stau ascunși pentru că nu au cum să se uite vreodată

în ochii mei, nici puterea sau demnitatea de a-și cere iertare.

Eu nu am greșit decât pentru că i-am tolerat, primit în casa mea, dat acces la banii mei sau pentru că am crezut că au coloană vertebrală sau vreo urmă de omenie.

Dumnezeu, însă, nu doarme niciodată! Nu vă mai duceți pe la biserici la mișto, spovedit sau alte minciuni, în timp ce sunteți tot ordinari.

Arătați-vă adevărata față că nu puteți minți pe nimeni la nesfârșit.  El vă vede și știe El cel mai bine ce vă dă! Mulțumesc mult tuturor dușmanilor. Ei sunt singurii fraieri care se preocupă mai mult de mine decât de ei. Eu vă iubesc mult de tot!”, a scris Oana Zăvoranu într-un Instastory.

Oana Zăvoranu, mesaje cu subînțeles la început de an: „Viața ni se pare că e lungă, însă trece repede”

După un an greu pentru Oana Zăvoranu, plin de probleme din punct de vedere sentimental, iată că bruneta a început 2024 cu inima împăcată și alături de partenerul ei de viață, după ce i-a iertat greșelile.

Și pentru că a vrut să le dea câteva sfaturi celor care o urmăresc pe Instagram, vedeta a postat cu câteva zile în urmă un mesaj lung în mediul online.

„Sa aveți un an mai bun, în care să nu fiți dezamăgiți, mințiți sau deznădăjduiți de cei pe care îi iubiți, respectați și cărora le sunteți loiali.
Viața ni se pare că e lungă, însă trece repede și e păcat să nu realizam că sufletul adevărat contează cel mai mult și poate fi rănit ușor și ca nimeni și nimic nu merita sa îl facă să doară.

Citește și: De la divorț, la declarații de dragoste! Oana Zăvoranu a reacționat după ce s-a spus că s-ar fi împăcat cu Alex Ashraf: „10 ani de relație nu ți-i ia nimeni”

În vremuri în care inima, credința în Cel de Sus, care știe totul, coloana vertebrală și caracterul rămân niște baliverne învechite, în care răul și făcutul de rău sunt hrana pentru cei fără de Dumnezeu și din ce în ce mai des sport național, mă încăpățânez să știu că sunt unică tocmai pentru că am trăit infernul pe repeat si nu m-am lăsat mozolită și înghițită de el. Acum că e bine știe doar Dumnezeu, ce nu contează știu cu siguranță cei săraci cu duhul…așa că fiți bogați anul asta.
Cu drag, Oana!”, este mesajul postat de brunetă.