Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Petrică Nicoară a făcut declarații șocante din viața lui. Artistul a povestit despre cel mai greu moment din viața sa.

Petrică Nicoară, cel mai greu moment din viața sa

Petrică Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Bărbatul se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă, însă viața sa nu a fost pe atât de roz, așa cum își imaginează unii.

Invitat în cadrul emisiunii de pe canalul de YouTube, „În Oglindă”, Petrică Nicoară a povestit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Artistul a mărturisit că a avut o copilărie grea, din prisma căreia a rămas cu unele traume care s-au oglindit în relația cu soția sa.

În copilărie, tatăl artistului se certa frecvent cu mama sa și îi reproșa că Petrică Nicoară nu este copilul său.

De aici porneau scandalurile în familie și pentru o vreme s-a întrebat chiar și el dacă tatăl său are dreptate.

Citește și: Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose. A dezvăluit abia acum prin ce a trecut: „S-au spus minciuni”

„Mama a fost maximul din familie care a ținut echilibrul. Mai târziu când m-am căsătorit cu soția mea, Armina, m-am gândit că ea era echilibrul total.

Venea taică-miu nervos, că era gelos, că cine știe poate au venit vecinii la mama mea. Aproape știu tot ce s-a întâmplat. Noaptea, pe la 3 – 4, lătrau câinii la colibă, mama ieșea să vadă cine este și noi copii mici, 3, 5, 7 ani, stăteam în colibă.

Eu, cât de mic eram, mă gândeam „Poate a venit vecinul la mama mea”, că era tânără.

A doua zi venea taică-miu și se certa cu ea, venea maică-mea, punea de mâncare, lua( n.r – tatăl lui Petrică Nicoară) mămăliga și o arunca pe jos sau o certa și rămâneam fără mâncare. Și mă gândeam fel și fel de gânduri. Un fel de gelozie, să zic.

La un moment dat, întreba taică-miu și după a continuat și la mine.

Eu, copil, ce să învăț? Tata se întreba „Oare copilul ăsta e al meu?”, adică de mine. Singurul care semăna cu el era fratele cel mic, Vasile”, a declarat printre lacrimi Petrică Nicoară, în interviul cu Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii „ În Oglindă ”.

Traumele din copilăria lui Petrică Nicoară s-au reflectat în căsnicia sa

Petrică Nicoară a recunoscut că faptul că tatăl său credea că nu este copilul lui l-a afectat foarte mult și l-a dezechilibrat total.

Astfel că artistul a avut un moment de slăbiciune și a făcut un gest șocant cu soția și copilul său.

Artistul a luat un cuțit pe care l-a pus la gâtul lui Armin, amenințându-și soția că îl va omorî dacă nu recunoaște cu cine l-a înșelat. Aceste gesturi au luat naștere de la nesiguranța tatălui său în relația cu mama sa, însă este recunoscător că băiatul său, Armin, a rămas echilibrat și nu a recurs la gesturi extreme. 

Citește și: Povestea copilăriei lui Jasmine, „fata fugită cu circul”. Dezvăluiri greu de imaginat: „Am considerat că plecarea mea va fi o pedeapsă pentru tatăl meu”

„Mă afectează (n.r. – că tatăl său o întreba pe mama lui dacă el este copilul lui) pentru că mi-am dat seama că la fel am făcut eu cu Armin. Cel mai greu lucru din viața mea, și mi-am dat seama că atunci nu am avut nicio credință, am fost dezechilibrat complet, am fost terminat, în care eram gelos pe nevasta mea, în 2008 – 2009, când l-am luat pe Armin, stăteam în gazdă la un naș, și am luat un cuțit și i l-am pus la gât și i-am zis nevestei mele că dacă îmi spune cu cine a fost, îl omor pe copil. Și eu m-am gândit la tatăl meu cum făcea cu maică-mea.

Și m-am gândit: „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile?” Acela a fost cel mai greu moment din viața mea și m-am gândit ani de zile după, cum a rămas Armin echilibrat?”, a mai spus Petrică Nicoară.