Jasmine a devenit de ani buni cunoscută publicului din țara noastră, însă puțină lume știe cu adevărat povestea ei de viață și mai ales elementele care au împins-o să plece din casa părintească.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță”, Jasmine a dezvăluit că nu o să poată uita niciodată duritatea tatălui său, modul în care a încercat să o facă o persoană extrem de supusă și temătoare, lucruri pe care nu le-a mai putut accepta la un moment dat.

„N-a fost ușor să fiu copil, dar a fost frumos. Am avut un tată foarte dur, foarte sever, care avea pretenții foarte mari de la mine și de la fratele meu. Era foarte rău să nu te ridici la pretențiile pe care le avea el, dar pot să spun că datorită acestei severități probabil sunt ceea ce sunt astăzi.(...) Am fugit de acasă.

Mama nu era la fel de supusă ca mine. Tot timpul când ieșeam la joacă trăiam cu spaima că trebuie să ajung acasă atunci când mi s-a spus.(...) Am vrut să fiu diferită și să fiu eu din cap până în picioare. Tot timpul simțeam că o să plec de acasă. S-a înfiripat această ură pentru că detestam modalitatea lui de a se comporta cu noi și am considerat că plecarea mea va fi o pedeapsă pentru tatăl meu, pentru că s-a comportat așa”
,
a dezvăluit Jasmine, la „În Oglindă”. 

Citește și: Replica „Nu apă!” a făcut-o celebră, dar puțină lume știe prin ce dramă a trecut cu adevărat Mari! A mărturisit cu lacrimi în ochi: „Un caz șocant, care mi-a pus capac”

Ani mai târziu, Jasmine și cel pe care în copilărie ajunsese să îl deteste au căzut la pace. După o lungă perioadă în care nu și-au vorbit și în care ea a avut grijă ca tatăl ei nici măcar să nu afle că nu este în România,

Jasmine s-a întors în casa tatălui ei pentru a se împăca. 

„Am făcut pace într-o iarnă plină de viscol, înainte de Crăciun. Am făcut trei zile pe drum cu mașina până la Satu Mare. M-a primit foarte frumos tata, cu brațele deschis și de atunci s-a schimbat relația noastră. Îmi pare rău că nu am putut avea o relație mai bună mai devreme”, a mai spus Jasmine, la Kanal D2.