Mari a devenit cu adevărat celebră cu câțiva ani în urmă, după ce a participat la „Schimbi de mame”. Replica „nu apă” a fost cea care a făcut-o cu adevărat cunoscută la nivel național. Chiar dacă au trecut ani întregi de la episodul cu pricina, românii nu au uitat de Mari, care continuă să îi uimească, într-un fel sau altul.

Chiar dacă multă lume nu s-ar fi așteptat la acest lucru, Mari a dezvăluit în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, că își dorea de mică

să ajungă cunoscută.

„De mic copil nu am zis că atunci când mă fac mare o să fac facultate, să ajung într-o funcție nu știu cum. În schimb, mi-am dorit la televizor. Îmi plăcea când mă uitam. Îmi ziceam: și eu îmi doresc să ajung la televizor. Asta a fost dorința mea, visul meu, pe care Dumnezeu mi l-a îndeplinit pe parcurs.

Sunt foarte cunoscută acum, peste tot. Și pe stradă am făcut filmulețe, poze. Cred că nu are președintele țării câte am eu. Peste tot sunt cunoscută, și de oameni cu funcții. Foarte fericită(n.red. o face faptul că o recunosc oamenii), cu toate că zâmbetul mai ascunde... poate zâmbești de fericire și mai ascunzi și o durere”
, a spus Mari, la emisiunea „În Oglindă”.

Momentul care aproape a dărâmat-o pe Mari: „Viața mea a fost și amărâtă”

Mari își amintește de bunicii ei, alături de care mai locuia din când în când. În ceea ce o privește pe mama sa, femeia nu poate uita faptul că cea care i-a dat viață se gândea doar cum să o mărite, astfel încât gura lumii să nu spună răutăți. De aceea, Mari nici nu a putut merge inițial la liceu.

Citește și: Cosmin Cernat, dezvăluiri despre „Insula de 1 milion”, reality show-ul cu o miză colosală, care duce televiziunea la alt nivel: „E o luptă cu tine. Mentalul, rezistența, inteligența vor conta mult”

„N-am avut o copilărie foarte fericită deoarece eu am crescut la bunicii mei, la oi. Eram atașată foarte mult de ei. Nu am știut de jucării.

Ne duceam și la părinți, dar eu cel mai mult, până la 16 ani, am stat la bunici.(...) Foarte rea a fost mama cu noi. Atunci era timpul să ne mărităm până la 18 ani că vezi, Doamne, râde lumea de noi că nu mai suntem fete cuminți. Nu ne-a lăsat la liceu, la profesionale, pentru că a zis că ne vagabonțim. Am rămas cu 10 clase și m-am căsătorit.
Am făcut o profesională de agent comercial și am 22 de ani la o croitorie. Mămica trăiește, dar și acum e rea cu fetele mele”
, a mai spus Mari.

Unul dintre cele mai dificile momente din viața Mariei s-au petrecut la maturitate, când a aflat că soțul ei suferă de o boală gravă. Vestea a dărâma-o pe Mari, care încearcă însă să rămână puternică. 

„Viața mea a fost și amărâtă. Nu aveam serviciu, munceam cu sapa, aveam fetițele mici, ne împrumutam dintr-un loc și dădeam în alt loc, dar întotdeauna zâmbeam.(...) Un caz șocant, care mi-a pus capac, a fost când am depistat că soțul meu are cancer, dar mergem înainte, este optimist”, a mai spus Mari, cu lacrimi în ochi.