Kinga, pe numele ei real Lidia Persida Suto, a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, difuzată pe Kanal D2. Ea a devenit cunoscută publicului după participarea în emisiunea „Casa iubirii”, unde cariera ei a continuat să înflorească, chiar și după părăsirea competiției. Ce nu știu mulți despre Kinga este că e campioana europeana de fitness si are o poveste de viata remarcabilă, având o copilărie diferită față de a altora.

Personajul „Kinga” a apărut în momentul în care a avut cea mai mare nevoie. Lidia Persida Suto a mărturisit că este o persoană foarte vulnerabilă, care avea nevoie de o personalitate puternică precum „Kinga”.

Kinga: Kinga este un personaj creat de mine. În momentul de față cu el mă expun. Pot să spun că cu el am succes. Persida este un om ascuns, pe care încerc să îl protejez cât mai mult, să fie cât mai puțin cunoscut.

Este un om care suferă, un om foarte onest, care apelează capul de fiecare dată, un om vulnerabil. Oamenii m-au făcut să creez acest personaj.

În momentul în care a început să vorbească despre copilăria ei, Kinga a devenit din ce în ce mai emoționată. Ea a dezvăluit că a crezut într-o familie cu încă 9 frați, iar părinții ei au fost duri, în special tatăl ei.

În timp ce a început să vorbească despre el, Kinga nu a putut să își stăpânească lacrimile.

Kinga: În Bistrița am crescut. Mai am încă 9 frați.

Mihai Ghiță: De ce ai devenit atât de vulnerabilă în această copilărie?

Kinga: Probabil n-am avut o copilărie cum au avut mulți copii.

Am început să fac un sport de performanță al 10 ani și acolo m-am maturizat extrem de mult și am înțeles cât este de grea viața.

Mihai Ghiță: Viața o să te poarte prin două familii. Prima oprire o facem la familia ta naturală. Aș vrea să intrăm în casa ta, dacă ne permiți, să ne faci cunoștință cu părinții tăi.

Kinga: Tatăl meu, un om extrem de dur. Un om foarte inteligent.

Kinga, dezvăluiri printre lacrimi despre copilărie: „Îl iubesc enorm de mult. Poate nu i-am spus niciodată”

Kinga a făcut declarații emoționante despre copilăria ei, cât și despre relația cu familia, în special c tatăl ei. Ea a mărturisit în cadrul emisiunii „În Oglindă”, că a fost foarte judecată de ceilalți copii din cauza familiei din care provenea, mai ales că tatăl ei era un bărbat

foarte dur și care îi impunea mai multe reguli. Kinga regreta și tânjea după libertate, lucru pe care tatăl ei nu i-l oferea. Când era mică, ea nu suporta să fie comparată cu tatăl ei, însă acum o vede ca pe un compliment. În cadrul emisiunii „În oglindă”, ea a mărturisit că îl iubește și că este pentru prima dată când îi transmite asta. 

Citește și: Replica „Nu apă!” a făcut-o celebră, dar puțină lume știe prin ce dramă a trecut cu adevărat Mari! A mărturisit cu lacrimi în ochi: „Un caz șocant, care mi-a pus capac”

Mihai Ghiță: De regulă nu vorbesc, dar o să vorbesc acum. Efectul lacrimilor e când ceea ce spui pe gură e când nu se potrivește cu ceea ce simți. De ce te doare când vorbești de tatăl tău?

Kinga: L-am judecat foarte mult. Am avut o educație mai aleasă. Acum mă bucur, dar când eram copil nu înțelegeam și îl judecam foarte mult pe tatăl meu. Îmi doream să îmi ofere mai multă libertatea, să mă exprim așa cum îmi doresc, să mă joc cu cine vreau, să îmi aleg eu oamenii din jurul meu. Am o familie foarte credincioasă, nu aveam lucruri pe care le fac eu acum, să mă vopsesc, să port anumite bijuterii, să nu ies în cluburi, afară, să ajung la o anumită oră acasă. Religia e penticostală.

Mihai Ghiță: Când ai simțit că regulile din casă sunt altele decât în rest?

Kinga: Auzeam tot timpul că suntem diferiți, că trebuie să ne îmbrăcăm într-un anumit stil. O simțeam ca pe o jignire(...) Înainte, când am început să plâng, m-am gândit la tatăl meu. Eu semăn foarte mult cu el. Când era micuță nu îmi plăcea să mi se spună că semăn cu el. L-am judecat foarte mult și foarte dur. Poate îmi doream să nu mai existe și d-aia și plâng. Îl iubesc enorm de mult. Poate nu i-am spus niciodată lucrul ăsta. Acum sunt foarte mândră că semăn cu el. Am creat un personaj și datorită lui. El era un om mai dur, un om care își spune punctul de vedere, un om impunător, un om foarte inteligent. Acum sunt mândră. Atunci el mă proteja, acum mă protejează Kinga.