Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Ea este logodită cu artistul Alex Velea, alături de care formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi copii, Dominic și Akim. Antonia mai are o fată din prima ei căsătorie, cu Vincenzo Castellano. Celebra artistă a fost invitată recent într-un podcast, acolo unde a făcut mai multe declarații despre viața de artist, a dat detalii neștiute atât despre ea, cât și despre familie.

Citește și: Alex Velea și Antonia, foarte atenți la educația pe care o oferă copiilor: „Mi-ar plăcea să fie unși cu de toate”

Vedeta a mărturisit că se confruntă cu multe probleme când își pierde cumpătul, mai ales că este mama a doi băieți care sunt apropiați de vârstă. De multe ori, în casă se aud certuri și țipete, iar Antonia a mărturisit că este nevoită să țipe la ei și să încerce să îi împace de fiecare dată.

Din păcate, aceste ieșiri nervoase îi fac rău artistei. Iubita lui Alex Velea a mărturisit că se enervează și țipă atât de mult, încât îi este frică să nu ajungă să aibă probleme mai serioase din acuza asta.

„Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. „Gata! Nu vă mai certați!” Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor”,

a spus Antonia, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Antonia, strică în ceea ce privește educația băieților ei: „Eu sunt polițistul rău” 

Antonia a mai făcut dezvăluiri despre viața ca mamă a doi băieți, mai ales care sunt plini de energie. Ea a învățat foarte multe de la mama ei, motiv pentru care a început să pună în aplicare reguli asemănătoare în ceea ce privește creșterea lor.

Dominic și Akim ascultă întotdeauna de mama lor, mai ales atunci când o văd nervoasă. Celebra cântăreață este mândră de regulile de parenting pe care le-a pus în aplicare cu cei doi băieți ei. În schimb, ea a dezvăluit că nu îi place atunci când alte persoane își dau cu părerea despre viața și copiii ei. 

„E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie.

Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile… eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine.
Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul.

Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit”, a mai adăugat cântăreața.