Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai strânse cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, pe Dominic și Akim, și au luat recent decizia de a ajunge și în fața altarului. Celebrul artist și-a cerut iubita în căsătorie în anul 2021, iar de atunci au tot amânat evenimentul. Artistul s-a axat în acest an și pe partea actoricească, iar filmările pe care le-a avut l-au făcut încă o dată să amâne nunta.

El a oferit recent noi detalii despre nuntă, care ar urma să aibă loc în anul 2024, în primăvară.

Citește și: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri din industria muzicală. Artista nu crede în prieteniile din lumea mondenă: „Eu nu pot să fiu falsă”

Alex Velea și Antonia s-au axat foarte mult pe evenimentele și proiectele importante le care le-au avut în această perioadă, motiv pentru care nu s-au putut concentra pe nuntă și pregătirile ei.

„Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică). Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a spus Alex Velea, la un post de televiziune.

Antonia, despre pregătirile pentru nunta cu Alex Velea: „Le țin pentru mine” 

În urmă cu câteva luni, și Antonia a oferit câteva detalii despre nuntă. Ea a dezvăluit că s-a gândit deja la detaliile importante pentru eveniment, însă nu vrea să le dezvăluiască și să păstreze misterul. De asemenea, vedeta a vorbit și despre botezul copiilor ei și ai lui Alex Velea

„Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă.

Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!. 

Școala e prioritară pentru toți trei, bineînțeles, dar vrem să se și bucure de copilărie, de vacanțe frumoase, memorabile, de experiențe diverse. Sunt provocări specifice vârstei fiecăruia pe care le gestionăm cu răbdare, cu atenție, astfel încât să simtă sprijinul nostru. Divorțul e încheiat deja de ceva timp, la fel și paternitatea, demonstrată de mult.

Vom face acest lucru când vom simți”, a mărturisit Antonia, pentru Viva.

Alex Velea și Antonia au încpeut să formeze un cuplu din anul 2012, după ce amândoi au ieșit din alte căsnicii. Ei au împreună doi băieți, Dominic (8 ani) și Akim (6 ani), iar celebra cântăreață mai are o fetiță, Maya (de 12 ani), din prima căsnicie, cu afaceristul italian Vicenzo Castellano.