Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană urmează să se întâlnească din nou în instanță. Cei doi își aduc acuzații grave, după ce au redeschis subiectul domiciliului celor doi copii pe care îi au. Unul dintre minori a plecat recent de la domiciliul pe care îl are stabilit prin lege la tatăl său și nu s-a mai întors. Adriana Bhamuțeanu susține că băiatul i-a spus că nu mai poate face față tratamentului pe care îl primește din partea tatălui.

Pe altă parte, omul de afaceri o acuză pe fosta lui soție că a început acest scandal pentru a schimba domiciliul fiului lor cel mic la ea acasă. 

Citește și: Silviu Prigoană, prima reacție după acuzațiile făcute de Adriana Bhamuțeanu! Fosta soție l-a dat în judecată: „Doamna care face emisiuni pe Facebook vrea să iasă în evidență”

Prezentatoarea TV  a primit recent o veste bună în scandalul cu fostul soț.

Instanța a decis să schimbe data judecării ordonanței de urgență, prin care să schimbe domiciliul fiului cel mic. Inițial, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană trebuiau să ajungă în fața instanței pe 5 octombrie. Data a fost mutată mai devreme, iar termenul se va da chiar săptămâna viitoare. Adriana Bahmuțeanu este de părere că această schimbare este în favoarea ei și poate obține o victorie în instanță. 

„Ne-am dat inițial, ieri am aflat știrea asta, că avem termen pe 5 octombrie la ordonanța de urgență. Astăzi au schimbat termenul, deci inclusiv magistrații consideră că este un caz de urgență, care trebuie judecat cu celeritate, adică foarte, foarte repede.

Săptămâna viitoare avem termen și este foarte bine așa deoarece nu mai stăm în această teroare. Dacă nu erau probe, dacă dosarul nostru nu era important pentru dezvoltarea unui copil, eu nu cred că magistrații ne aprobau”,

a declarat Adriana Bahmuțeanu, la o emisiune televizată, potrivit Spynews.ro.

Silviu Prigoană susține că are dovezi împotriva Adrianei Bahmuțeanu: „Ce explicații să aibă când există filmări audio-video” 

Silviu Prigoană a negat toate acuzațiile aduse de fosta lui soție. El a mărturisit că are mai multe filmări incriminatoare, care pot dovedi că Adriana Bahmuțeanu nu s-a prezentat la toate întâlnirile pe care le avea programate cu băieții ei. 

„Ea a venit în multe zile, dar în niciuna din aceste zile filmate nu a venit. Am și zile filmate în care a venit. Avea program de vizită 100 de vizite pe an. La vreo 60 s-a prezentat, la 40 nu s-a prezentat. Vizita la copii nu este o obligație, e un drept. Nu a obligat-o judecătorul să își vadă copii. Ea se trezește la 19:00, cum să vină.

Vedetele așa se trezesc, nu ca noi muncitorii de la 5:00 dimineața. Ea le promitea seara că vine, dar nu venea. Au fost și zile când anunța că nu vine la 10:00 și vine la 10:30 sau 11:00, spunea că e în taxi sau altceva. Erau primul și al treilea weekend din lună. Adriana nu are explicații, ce explicații să aibă când există filmări audio-video”, a spus Silviu Prigoană, potrivit  Spynews.ro.