Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt protagoniștii unui noi scandal. Prezentatoarea TV i-a adus acuzații grave fostului ei soț, despre care a spus că este agresiv cu cei doi copii ai lor, care au domiciliul la el. Unul dintre băieți s-a dus recent la mama lui și și-ar fi exprimat dorința de a locui cu ea. Omul de afaceri a negat vehement acuzațiile aduse de fosta soție și susține că are mai multe filmări care pot demonstra contrariul.

El a mărturisit recent că Adriana Bahmuțeanu este cea care își neglijează copiii. Silviu Prigoană a dezvăluit că vedeta s-ar fi prezentat doar la 60 de vizite alături de copiii lor, din cele 100 pe an hotărâte de judecător. 

Citește și: Silviu Prigoană, prima reacție după acuzațiile făcute de Adriana Bhamuțeanu! Fosta soție l-a dat în judecată: „Doamna care face emisiuni pe Facebook vrea să iasă în evidență”

„Ea a venit în multe zile, dar în niciuna din aceste zile filmate nu a venit. Am și zile filmate în care a venit. Avea program de vizită 100 de vizite pe an. La vreo 60 s-a prezentat, la 40 nu s-a prezentat. Vizita la copii nu este o obligație, e un drept. Nu a obligat-o judecătorul să își vadă copii. Ea se trezește la 19:00, cum să vină.

Vedetele așa se trezesc, nu ca noi muncitorii de la 5:00 dimineața. Ea le promitea seara că vine, dar nu venea. Au fost și zile când anunța că nu vine la 10:00 și vine la 10:30 sau 11:00, spunea că e în taxi sau altceva. Erau primul și al treilea weekend din lună. Adriana nu are explicații, ce explicații să aibă când există filmări audio-video”, a spus Silviu Prigoană, potrivit Spynews.ro.

Silviu Prigoană a observat o schimbare la fosta lui soție după vacanța din America: „A trimis avocatei că vrea să țină copilul la ea” 

Omul de afaceri a mărturisit că a observat o schimbare la Adriana Bahmuțeanu încă de la întoarcerea din vacanța în America. Silviu Prigoană a aflat că i-a transmis avocatei că își dorește ca Edward să rămâne la ea, iar dacă nu este de acord, va face „circ în presă”. 

„În ziua în care a venit în venit în America, a trimis avocatei că vrea să țină copilul la ea, iar dacă nu sunt de acord, face circ în presă. Am dovadă cu spusele avocatei. Poate să confirme oricând”, a mai spus Silviu Prigoană. 

Dovezile prezentate de Silviu Prigoană vin la scurt timp după ce Adriana Bahmuțeanu a prezentat un clip în care apare fiul lor, Eduard, și vorbește despre abuzurile la care ar fi fost supus de tatăl lui.

Afaceristul a negat că fiul său ar fi fugit de acasă, ci s-a trezit deodată că băiatul l-a blocat atât pe el, cât și pe fratele său.