David Pușcaș este fiul adoptiv al Luminiței Anghel și, chiar dacă până la un anumit moment au fost apropiați, a trecut deja foarte mult timp de când tânărul și artista nu mai păstrează deloc legătura. Recent, David Pușcaș a fost diagnosticat cu borderline, o afecțiune despre care acesta spune că își are rădăcinile în problemele de familie cu care s-a confruntat cu mai mulți ani în urmă.

Chiar dacă a aflat despre această afecțiune, David Pușcaș spune că nu a apelat la mama sa, ocazie cu care a precizat că au trecut cel

puțin 9 ani de când nu mai păstrează legătura. Parte din motivul care l-a determinat pe tânăr să nu apeleze la artistă ar fi acela că simte că nu i-ar fi alături, a povestit el în cadrul unui interviu.

„Cred că sunt vreo nouă ani de când n-am mai vorbit cu mama. Eu nu i-am cerut niciodată mamei bani, nu am cerut ajutorul când eram în momente critice, niciodată în viața mea.

Nu i-am cerut ajutorul pentru că spuneam că oricum nu mă va ajuta și simți când părinții nu sunt alături. Noi ne-am exclus reciproc unul din viața altuia
, a povestit David Pușcaș, la un post de televiziune.

David Pușcaș speră că la un moment dat se va împăca cu Luminița Anghel, însă crede că acest lucru va fi posibil doar dacă el o să reușească să își formeze o carieră de succes.

Chiar dacă cei doi nu își vorbesc, David Pușcaș spune că artista este extrem de importantă pentru el, însă pentru moment nu poate decât să accepte că nu mai sunt deloc apropiați. 

„E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile, și eu nu pot s-o anulez pe ea, că înseamnă că mă anulez pe mine. Eu nu pot să nu o iubesc pe ea, pentru că automat ar însemna că nu mă iubesc pe mine, dar trebuie să accept și să merg mai departe.

Eu cred că dacă o să reușesc în viața asta și o să am o carieră mișto și o să fiu sus, cred că da, ne vom putea împăca. Atunci o să-i zic: mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc. Eu vreau să fiu bine profesional și să o sun și să o invit să ieșim la restaurant, să mâncăm și să depănăm amintiri”, a mai spus tânărul. 

Citește și: Fetele Alinei Sorescu nu vor petrece Paștele alături de mama lor! Chiar Alexandru Ciucu a făcut anunțul: „Avem un plan”

Cu ceva timp în urmă, David Pușcaș spunea că Luminița Anghel îi lipsește mult, însă preciza faptul că nu are cum să dea de solistă, pentru că aceasta ar fi făcut ce i-a stat în putere pentru ca fiul ei adoptiv să nu o contacteze.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut? Prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a spus David Pușcaș cu ceva timp în urmă, pentru Click.