Vali Vijelie și Carmen Rusu ocupă în aceste zile primele pagini ale tabloidelor, după ce artistul a fost surprins alături de o altă femeie. Celebrul manelist a fost fotografiat în urmă cu câteva zile, în timp s-a întâlnit cu o brunetă misterioasă, chiar în miez de noapte.

Citește și: Vali Vijelie, reacție surprinzătoare după ce soția l-a părăsit: „Și ce dacă lumea mă va judeca?”

Artistul și bruneta misterioasă s-au întâlnit la o benzinărie, de unde au plecat împreună, în bolidul de lux al artistului, spre un complex rezidențial din zona Pipera. Se pare că tânăra surprinsă alături de Vali Vijelie nu îi este străină. Cei doi ar avea un istoric și nu ar fi pentru prima dată când se întâlnesc. Potrivit Cancan, bruneta cu care a fost surprins manelistul este o veche prietenă a acestuia, care locuiește în Statele Unite ale Americii.

Aceasta s-a întors pentru o perioadă în România, unde s-a reîntâlnit cu vechi prieteni, printre care se numără și Vali Vijelie.

Carmen Rusu s-a despărțit de Vali Vijelie: „Fiecare își vede de viața lui”

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a avut o reacție acidă după ce a aflat de ieșirea nocturnă a bărbatului alături de care a fost mai bine de 28 de ani.

Inițial, celebrul manelist a mărturisit că imaginile ar fi „fake”, însă soția acestuia nu a putut trece peste ce a văzut. Ea a mărturisit că relația lor s-a încheiat și fiecare este liber să își vadă mai departe de viață. Carmen Rusu a subliniat faptul că nu vrea să mai vorbească despre acest subiect. Ea a mai spus că singurul motiv pentru care a stat alături de el este strict pentru confortul financiar atât al ei, cât și al copiilor.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni.

Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, sunt declarațiile făcute de soția lui Vali Vijelie, pentru Fanatik.

Vali Vijelie și Carmen Rusu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiind împreună de 28 de ani. Ei au patru copii împreună, trei băieți și o fată: Florin, Rafi, Nuțu și Cati.