Vali Vijelie, pe numele său real Valentin Rusu, este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră. Cunoscut de toți românii, solistul nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Vali Vijelie a fost invitatul lui Mihai Ghiță în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00. Artistul a vorbit deschis despre familia sa și despre respectul pe care îl are pentru părinții săi.

Mai mult decât atât, Vali Vijelie a dezvăluit că îl vede ca pe un mentor pe tatăl său, de la care consideră că a avut foarte multe de învățat.

„Pe mama o respectam și o iubeam, dar când spunea tata ceva, era lege. Știam că el tot timpul îmi vrea binele. Un părinte niciodată nu-ți vrea răul când te pune să înveți, când te trimite la muncă.

Un părinte nu te trimite la muncă că are nevoie de 2 lei, 5 lei pe care îi aduci tu. E pentru binele tău. Primii bani pe care i-am câștigat, am venit acasă și i-am dat mamei. Când a venit tata a întrebat ce e cu banii, a spus dă-i să-și ia ce vrea el din munca sa. După, când a văzut că am început să câștig mai mult, el a căutat să mă ghideze.(...)
Tata a fost cel mai bun mentor pentru mine”
, a povestit cântărețul, la „În Oglindă”.

Vali Vijelie, despre ultimele clipe în care și-a văzut tatăl: „El era în pat, m-am dus, l-am pupat”

Vali Vijelie a vorbit și despre un moment trist din viața sa, atunci când și-a pierdut tatăl. Acele clipe au fost extrem de dificile pentru toată familia, dar în special pentru mama cântărețului.

Aceasta a ales să rămână la casa sa, așa că Vali Vijelie și frații săi s-au asigurat că nu îi lipsește nimic.

Citește și: Dan Bursuc, în lacrimi! Își aduce aminte cu durere ce i-a spus tatăl său, înainte să moară: „Băiatul tău să te iubească cum m-ai iubit tu pe mine”

„Sunt cam 18, 20 de ani. Îmi aduc aminte că în ultima seară am fost la el, am stat de vorbă cu sora mea, el era în pat, m-am dus, l-am pupat, venisem

de la nuntă.

Am plecat acasă și i-am zis surorii mele să mă sune. Sora mea nu m-a sunat, a sunat-o pe soția mea, pe Carmen, i-a spus.(...) S-a dat jos din pat, am întrebat-o ce s-a întâmplat, nu a vrut să-mi spună.(...) Cel mai greu i-a fost mamei, pentru că fiecare eram la casele noastre, toți am plecat.(...) Mama a vrut să rămână în casa ei, i-am pus o doamnă care să aibă grijă de ea”,

a mai spus vedeta.