Vestea că Natașa Raab s-a stins din viață a luat prin surprindere showbiz-ul din România. Teatrul românesc a mai pierdut o mare artistă, după ce Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă grea cu boala Parkinson. Artista nu mai avea pe nimeni, în contextul în care toți cei dragi s-au stins din viață. Soțul, mama și fratele celebrei actrițe au murit, iar ea a rămas să se lupte cu boala singură.

Citește și: Care era dorința cea mai mare a Natașei Raab. Femeia care a avut grijă de actriță în ultimii ani de viață a făcut dezvăluirea: „Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”

În ultimii doi ani, Natașa Raab a părăsit apartamentul ei din Craiova și s-a mutat în casa de la țară a prietenei sale, Victoria Velea.

Ea s-a asigurat că actriței nu îi lipsește nimic și i-a fost alături până în ultima clipă. Vicky, așa cum este cunoscută de apropiați, a mărturisit că actrița a lăsat totul pe numele ei.

„I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a declarat Victoria Velea pentru Playtech.

Motivul pentru care Natașa Raab nu a avut copii: „Ultima mea șansă s-a dus atunci” 

Natașa Raab a rămas singură în anul 2019, când soțul ei, medicul Val Guțul, a fost răpus de cancer. Actrița de teatru și film a suferit extrem de mult după moartea partenerului ei. Un an mai târziu, în anul 2020, și actrița a fost diagnosticată cu o boală gravă, Parkinson, care a avansat rapid. Celebra actriță nu a avut niciodată copii, din cauza unor probleme de sănătate.

Ultima ei șansă de a avea copii a fost în urmă cu mai bine de 16 ani, după ce a învins un cancer uterin, însă era deja prea târziu. 

Citește și: Natașa Raab va fi condusă pe ultimul drum! Unde și când va fi înmormântată celebra actriță

„Ultima mea șansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin și am făcut o histerectomie.

Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulți studenți și fini. Mi-am dorit foarte mult copii și ultima mea șansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soțul meu, fiind medic, și-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mișcat destul de repede și m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel și soțul meu care m-a pus să fac niște citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat șanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Natașa Raab, potrivit  Ziare.com