Află detalii despre data și locația evenimentului mult așteptat. De asemenea, iată cine sunt nașii care vor fi alături de ei.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp vor face nunta

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc să își unească destinele! Află detalii despre locația și data nunții, precum și cine vor fi nașii lor. Acesta și Denisa Coțolan au anunțat că se căsătoresc, iar sora lui Iancu, Ileana Sterp, a oferit informații surprinzătoare despre evenimentul mult așteptat.

Data aleasă pentru nunta lor are o semnificație aparte. Iancu și Denisa se vor căsători pe 27 octombrie 2024, aceeași zi în care Ileana Sterp și Adrian Cernat și-au oficializat relația în urmă cu cinci ani, arătând astfel importanța acestei date pentru familia Sterp.

Citește și: Ce relație are logodnica lui Culiță Sterp cu familia lui: „Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel”

În plus, cuplul a decis să organizeze petrecerea în același salon unde a avut loc și nunta Ilenei. Aceasta a dezvăluit că fratele ei și viitoarea cumnată o consultă frecvent pentru sfaturi.

„Se însoară mezinul familiei pe 27 octombrie. Este exact ziua în care eu și soțul meu am avut nunta în anul 2019. Așa s-a nimerit. Fac la aceeași sală unde am făcut și noi.

M-au sunat în legătură cu multe detalii și îi ajut cu plăcere. Pe Iancu nu îl văd emoționat deloc, mai degrabă pe Denisa. Cred că așa este în majoritatea cazurilor, noi femeile ne stresăm mai tare: rochia, pantofii, toate cele, dar bărbații…”, a declarat Ileana Sterp la emisiunea Follow us!

Cine sunt nașii celor doi

Ca la orice nuntă, nașii joacă un rol esențial, fiind martori spirituali ai unirii mirilor.

Pentru Iancu și Denisa, alegerea nașilor a fost un cuplu din Sibiu, prieten vechi al lui Iancu și soția acestuia, care s-au apropiat de-a lungul timpului și de Denisa. Cei doi au optat să aibă o singură pereche de nași.

„Nașii sunt un prieten vechi de-al lui Iancu și soția sa, care ulterior au devenit și prietenii Denisei. Sunt cu cuplu fain din Sibiu. Au o singură pereche de nași.

Mie așa mi se pare cel mai frumos, cu o singură pereche. Acum știu că se obișnuiește să se pună două sau mai multe, dar fiecare cum simte”, a mai spus ea.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan, pregătiți să meargă la altar. Cuplul a dezvăluit când va avea loc fericitul eveniment: „E ziua mea”

Ileana Sterp a spus că nu știe câte rochii va avea Denisa la nuntă, dar știe că acestea sunt făcute la croitor.

De asemenea, a menționat că nu a decis încă în ce se va îmbrăca ea însăși, deoarece nu are un stil elegant și nu poartă des rochii, dar este convinsă că până la urmă va găsi una potrivită.

„Nu știu câte rochii are. Știu că își face la croitor rochia sau rochiile. Nu am discutat foarte amănunțit cu ea dacă are una sau mai multe, dar vom vedea. Nici în ce mă îmbrac eu nu știu. Mereu sunt așa. Nu prea am stilul acesta elegant. Nu prea sunt eu cu rochiile. Îmi găsesc cam greu, dar sunt sigură că până la urmă îmi găsesc și eu”, a declarat Ileana Sterp.