Clădirile din Capitală se întrec în acest an în decoruri de Crăciun, în timp ce oamenii se înghesuie pentru a face poze, pe care le postează mai apoi pe rețelele sociale. Brazii, fundițele și acadelele de pe un imobil emblematic din Capitală îi fac pe trecători să poposească zeci de minute, să admire ornamentele multicolore, iar de jur împrejur auzi doar indicațiile celor care fac fotografii.

Ca să aibă poze de nuntă memorabile, Alexandra a decis să facă aici, în decorul de Crăciun, ședința foto, cum altcumva decât în rochia albă de mireasă: „ Mă simt precum Crăiasa Zăpezii. O să postez pe Instagram, pe Facebook, peste tot.”

Clădirea a devenit atât de cunoscută încât și cei din afara țării au bătut drumul până aici, tot pentru instantanee.

„Suntem din Bulgaria și am văzut această clădire pe Instagram și am venit aici să facem poze”, spun câțiva turiști.

Într-un alt colț de Capitală a prins viață de sărbătoare o altă clădire de poveste. Încă din stradă oamenii sunt întâmpinați de o mașină plină cu daruri, care a făcut furori pe internet: „Este minunat, chiar ne miram mai devreme. Copii făceau poze aici, foarte frumos, superb este.”

Orice pasionat de fotografie e luat prin surprindere de decorul ca desprins din basme.

„Foarte mulți oameni care se pozează în acest loc și intră în magazin. Avem cumva pe contul nostru, am făcut un reach de peste un milion de vizitatori, chiar avem câteva poze cu peste zeci de mii de like-uri, cumva a prins foarte bine și ne bucurăm, inclusiv în afara țării”,

spune Alexandru Dadoo, directorul de creație a locației.

O altă locație virală pe rețelele sociale se află în inima Capitalei: „Mi se pare extraordinară, deja e o senzație de Londra, pot să zic.”

Fațada unui hotel e acoperită de brazi înalți, cu luminițe, însă interiorul este cel care îi lasă fără suflare pe iubitorii clipurilor instagramabile. Imaginile surprinse în aceste locuri decorate spectaculos de sărbători atrag milioane de vizualizări îndată ce sunt postate pe paginile de socializare.