Cristina Demetrescu, unul dintre cei mai renumiți astrologi din România, a venit în emisiunea „În Oglindă”, difuzată la Kanal D2, unde a vorbit despre conceptul de astrologie, pe care l-a explicat pe înțelesul tuturor. Ea este extrem de căutate de către oamenii care vor să afle ce le rezervă astrele. În cadrul emisiunii prezentate de Mihai Ghiță, Cristina Demetrescu a abordat mai multe subiecte necunoscute publicului, cum ar fi destinul, modul cum funcționează karma, cum poți afla viitorul unei persoane sau chiar data morții.

Citește și: Drama neștiută a Simonei Trașcă. Ce s-a întâmplat cu fratele ei și cum a ajuns acesta la închisoare: „E o durere mult prea mare”

Întrebată despre modul cum poate să citească viitorul unei persoane, Cristina Demetrescu a mărturisit că nicio persoană nu își poate afla viitorul fără a își pune la punct fiecare detaliu din trecutul său.

Cristina Demetrescu: Primul lucru pe care îl faci este să te uiți la o hartă natală. Nu te uiți niciodată într-un viitor până nu te uiți la acea astrogramă sau hartă natală. Sunt foarte multe cicluri care se închid și se deschid. Sunt cicluri care se închid și oamenii divorțează și te uiți în hărți și vezi că Saturn se afla în poziția respectivă, ei se căsătoreau și au trăit o întreagă lecție în baza acelui ciclu.

Ceea ce mă întrebați este mai mult legat de hărțile mundane, predicțiile pe care le faci pentru o țară, cum a fost cu pandemia. Pandemia a închis niște planete după 30 de ani, de exemplu, de la Revoluție. Nu avea nicio legătură pandemia cu Revoluția, dar și țara noastră a fost luată cu totul pe sus de povestea asta, erau planete grele care generează evenimente majore, care nu sunt doar pentru o națiune.

Mereu te uiți pe cifrele din trecut. Omenirea evoluează, noi evoluăm, ele nu se repetă, dar poate să îți aducă o istorie din trecut. Dacă un ciclu se închide și tu nu te-ai mai gândit sau n-ai mai vorbit cu persoana respectivă, în momentul în care se închide un ciclu este posibil să te întâlnești cu persoana respectivă. Acolo rămăseseră niște lucruri care erau neînchise, tocmai ca noi să nu ne naștem cu aceleași datorii într-o viață viitoare, unde ne așteaptă altceva.

Cristina Demetrescu, despre cum funcționează karma în viața de zi cu zi

Celebrul astrolog a oferit o mulțime de informații despre ce înseamnă karma si cum acționează ea in viata de zi cu zi. Cristina Demetrescu a mărturisit că sunt mai multe elemente și puncte karmice pe o hartă, acre ne pot influența în viața cotidiană și nu numai. 

Cristina Demetrescu: El pe astrogramă este poziționat undeva, dar sunt mai multe elemente și puncte karmică pe o hartă. Harta cu care ne naștem este o hartă karmică ea, de fapt, vorbește despre ce ai făcut într-o viață anterioară. Modul în care tu își depășești condiția, învățând, progresând, noi ne putem depăși această soartă. Sunt oameni pentru care karma nu mai funcționează. Sunt oameni care dacă trăiesc tot în baza legilor karmice, făcând aceleași tâmpenii. Această persoană va fi influențată de ce zic alții, tot timpul se va raporta la societate. Toate deciziile se vor lua după modelul societăților vechi, când oamenii nu făceau cum voiau, ei, ci cum spuneau părinții, cum dădea mai bine în societate. La polul opus, destinul fiind în zodia Berbec zice că trebuie să lupți, să te descurci de unul singur.

O persoană care are un astfel de destin tot de mama ascultă, atunci părintele te și controlează. Mergând în baza legilor karmice nu poți evolua. Degeaba, la un moment dat te poți trezi că te simți blocat. Tu îi explici omului ăluia într-o oră, într-o ședință, că trebuie să îi explici că trebuie să schimbe direcția cu tot. Nu e ușor să transmiți o astfel de informație, iar omul ăla vine mai mult pentru validare de multe ori.